Recension: Lasting Drama Gel liner 24H från Maybelline!

Recension: Lasting Drama Gel liner 24H från Maybelline!

Om Lasting Drama Gel liner 24H: För dig som vill ha ett långvarigt resultat! Den ska vara enkel att applicera, likt en dröm till och med. Ge maximal färg och glansighet, vara vattenfast och ha en hållbarhet på 24h! 89sek styck och säljs bland annat hos kicks.se

Min åsikt om Lasting Drama Gel liner 24H: Denna sitter inte i 24h på mig tyvärr, har jag den svarta på jobbet som min vanliga eyeliner med vinge så har alltid ena ögon (mitt ena öga är mer djupsittande än andra) kladdat av sig redan efter några timmar även om jag inte direkt är stressad och varm på jobbet! Så hållbarheten som ska hålla 24h…njet. Kan inte direkt påstå att jag upplever den som vattenfast tack vare det heller. En vattenfast gel liner som ska hålla 24h timmar ska sitta kvar om man har både bas och primer samt puder under!

Det enda jag tycker den lever upp till är orden ”Ge maximal färg och glansighet” för det ser ni nog på swatchen, underbara färger!

Under ögat fungerar dom alldeles ypperligt men det är väldigt sällan jag har svarta/bruna nyanser där så den blåa Sapphire strenght har blivit favoriten!

Lasting Drama Gel liner 24H är inget jag kommer investera i igen med mina djupsittande ögon som verkligen behöver hållbara eyeliners!

2 svar på ”Recension: Lasting Drama Gel liner 24H från Maybelline!

    1. Ja dom är grymt fina! :) Men funkar inte på mina djuptsittande ögon, fungerar kanske bättre på någon med mer mandelformade ögon :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *