Recension: Isadora Big Bold Macara.

Recension: Isadora Big Bold Macara.

Nu har jag testat Isadoras senaste mascara Big Bold Mascara några gånger och känner att det är dags för en recension!

Om mascaran: Den ska ge supervolym direkt, ha en cremig och fyllig konsistens, ha intensivt svarta pigment, sitta säkert och inte smeta ut sig. Den har en fiberborste med en specialblanding av korta och långa strån, som två borstar i en! Korta strån för snabb och intensiv applikation och långa strån för seperation och definition. Ingredienserna är baserade på vegetabiliska vaxer från ris och är rik på skyddande fettsyror. Formulan är även berikad med naturliga polysackarider som är välkända för sin optimalt förtjockande effekt.

Borsten är nog en av de största borstarna jag testat och jag tyckte den kunde vara riktigt klurig att använda på underfransarna ibland. Hade jag lite för mycket mascara på borsten så blev det alltid klumpigt! Så se till så ni inte har ett överflöd av mascara på borsten när ni applicerar denna! Men med lite meckande tycker jag att man får ett fint resultat! Och nu när jag ”lärt känna” borsten så går det mycket enklare att applicera men tycker fortfarande borsten är lite för stor till att måla mina underfransar. Den ger bra svärta och volym och den smular/fäller inte. Så utöver att jag  lyckas kladda väldigt lätt när jag ska måla underfransarna så gillar jag denna som tusan då den ger en sådan underbar volym!

Big Bold Mascara hittar ni redan i diverse butiker som säljer Isadora till ett pris för 139kr!

Har även du recenserat denna i din blogg så lämna gärna länken bland kommentarerna så mina läsare får ta del av även dina åsikter om denna produkt!

9 svar på ”Recension: Isadora Big Bold Macara.

  1. SV: Jobbar som redigerare, klipper ihop allt smaskigt som visas i TV med andra ord. Men det har mycket med ljud och musik att göra det också, så du gissade nästan rätt. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *