Recension: L’oreal Infallible long lasting perfecting foundation.

Recension: L’oreal Infallible long lasting perfecting foundation.


Om produkten: Tack vare sina antitrötthetspigment är Infallible Foundation den första foundation från L’Oreal Paris som motstår trötthetstecknen, samtidigt som den håller i upp till 16 timmar. Perfekt resultat med Infallible Foundation: Hindrar ojämnheter och mörka ringar från att synas, Behåller hudens pigghet och lyster, Dämpar glansigheten och Naturlig konsistens som inte lämnar några kanter.

Flaskan har en pump som pumpar ut en bra mängd som räcker till hela ansiktet utan några som helst problem, mer ska ni inte behöva använda av denna tycker jag!

Här har jag applicerat foundation i halva ansiktet, riktigt bra täckning på denna foundation vilket jag verkligen gillar! Concealer blir helt plötsligt något jag inte behöver använda mig av, perfekt när tiden inte finns! Som ni ser så har även denna foundation dämpat min glansighet i pannan. Tyvärr så är jag lite torr vid näsan just nu vilket jag tycker syns tydligt med denna foundation. Väldigt skön och behaglig mot huden i alla fall. Dock så blir jag glansig igen inom några timmar och jag tycker inte att den sitter lika bra i början av dagen som i slutet, utan en primer under så håller den inte i 16 timmar på mig! Har jag pannband/mössa på mig så försvinner tyvärr denna foundation ganska lätt från pannan! Men även om den inte uppfyller sitt 16 timmars hållbarhet som den ska kunna klara av så gillar jag den starkt! Jag gillar foundations som är bra täckande och det tycker jag verkligen denna är. Enkel att applicera och känns riktigt skön mot huden. En riktigt bra budgetfoundation ändå tycker jag!

Liiite tråkigt är det att visa sig halv osminkad i bloggen så här får ni en med min typiska vardags sminkning ;) Där syns det även lite tydligare att jag tyvärr ser torr ut på nästan när jag applicerat denna. Ska se om en fuktmask kan råda bot på det problemet! :)

Köpa igen? Det tror jag faktiskt att jag kommer göra, jag gillar den! 159kr kostar den på ett cirka.

10 svar på ”Recension: L’oreal Infallible long lasting perfecting foundation.

  1. räött roligt att du visa hur mycket mängd man behöver. jag sätter en klick på näsan, kinderna, pannan och hakan och så börjar jag måla…upptäcker att jag då har för mycket. jag gör samma misstag varje gång. Får lära mig :P

  2. Sv: Kul, säg till om du testar det :) (överlacket)

    Resultatet av foundationen ser jättefint ut! Fast du har i och för sig väldigt bra hy annars också :)

  3. Tjo! Tänkte kasta in en lite random kommentar från en random människa.
    Tack som fan för en grym blogg! Läser alltid din blogg när jag behöver inspireras, keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *