Recension: L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic

Recension: L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic

L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic

L’Oréal har lanserat en långtidsverkande brynpomad som kommer i 3 nyanser: Blond, Brunette & Chatain. Dessa är väldigt krämiga i konsistensen och påminner inte om Anastasia Dip Pomade för er som testat den tidigare konsistensmässigt!

Det sitter en pensel i korken som är tunn och vinklad. Perfekt om man vill göra små korta strådrag för att fylla i brynen. Jag känner lite både bra och dåligt inför denna. Den funkar men det finns bättre.

 

Blond, Chatain & Brunette

Jag använde enbart L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic samt penseln som följer med på bilden ovan. En förebild vore kanske i sin ordning här men ni får helt enkelt använda fantasin när jag säger att jag har knappt något slut på brynet. Mina bryn är ok fram till mitten och sen försvinner dom bara och jag har mest något stackars strå kvar, noppade sönder dom på 90-talet. Så att inte fylla i kanterna med en penna innan gjorde att jag inte blev helt nöjd men det känns som att om den medföljande penseln hade haft lite mer stadga så hade det gått superbra ändå! Den är lite väl mjuk.

Men hållbarheten är grym, den sitter kvar hela dagen på mig! Och vill man ha en lite mjukare pomade, mer krämig, så är denna något att testa! Jag gillar den så pass att jag använder den dagligen atm men använder även en brynpenna tillsammans med denna.

L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic Finns redan ute i butikerna för ett rek.pris på 159sek! Säljs hos kicks.se, lyko.se & nordicfeel.se bland annat!

5 svar på ”Recension: L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic

  1. gillar din blogg som alltid, men nu verkar det som att din design har hoppat lite snett! sidomenyn ligger längst ner under inläggen, och alla bilderna har hamnat centrerade i mitten utann att täcka hela ytan om du förstår vad jag menar. :)

    1. I know! Försöker få tillbaka som det var innan men jag har inte lyckats än…jag jobbar på det! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *