Vad tyckte jag om lucka 1-3 i The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar?

Vad tyckte jag om lucka 1-3 i The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar?

The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar Lucka 1-3

Jag fick ju en The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar som pressutskick och tänkte nu dela med mig av dom tre första luckorna samt vad jag tycker om dom!

Lucka 1

British Rose Shower Gel i reseförpackning. Inget jag hoppade högt över då jag inte är superförtjust i rosdoft men en smidig shower gel att ha med på resan är alltid välkommen! En halvbra start på kalendern.

Lucka 2

Kaninöronen! Jag tror att den bästa saken i hela kalendern kommer vara dessa kaninöron, helt klart! Går det ens att toppa dessa? Tror inte det. Jag blir förvånad om det inträffar. Jag har redan visat er dessa i detta inlägget och jag tror ingen kan ha missat dessa öronen? Jag hoppas dom kommer säljas i butik framöver!

Lucka 3

Alltså jag samlade på figurtvålar när jag var liten. Inte nu när jag är 33 år gammal. Jag vet inte varför men jag gillar inte alls handtvålar eller den här typen av tvålar. Känns bättre med tvål på flaska! Ingen hit för min del alltså.

Av dom tre första luckorna så är det bara lucka 2 som jag kände var nånting som jag verkligen blev glad av! Lucka 1 & 3 kändes lite mjah. Kaninöronen forever in my heart ungefär ♥  The Body Shop gör världens misstag om dom inte börjar sälja dessa!

Har ni några julkalendrar? Jag har bara denna från The Body Shop som jag dessutom fått som pressutskick. Jag ångrar lite att jag inte köpt någon mer men men…jag hoppas The Body Shop bjuder på fler roliga luckor med produkter som ska kännas lockande! :)

Ett svar på ”Vad tyckte jag om lucka 1-3 i The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *