Recension: L’Oréal Paris Super Liner Gel Intenza 24h Eyeliner

Recension: L’Oréal Paris Super Liner Gel Intenza 24h Eyeliner

_MG_6661 pensel

Ni vet när man provar en produkt för första gången och man bara känner att yes, vilket jäkla bra köp! Det här är precis en sådan produkt! Jag köpte den enbart för att den var på rea och för att jag använder eyeliner säkert 5 av 7 dagar i veckan så det är ju en produkt som går åt här hemma kan man säga! Denna ska vara vattenfast och hålla i 24h timmar och på mig så gör den verkligen det! Jag har djupt sittande ögon (mina ögonlock syns inte när jag tittar rakt fram) och denna sitter som berget både efter en stressig arbetsdag och efter ett svettigt gympass efter jobbet! Jag kan inte påstå att mina ögonlock är oljiga så för er med mer oljiga ögonlock så kan jag inte garantera att den sitter lika bra som på mig.

_MG_6920

Den är enkel att applicera och jag har använt den lilla penseln som medföljer, den funkar kaaaaanon faktiskt! Så grym svärta i denna eyeliner och gelformulan på själva produkten är underbar! Alltså ser ni hur svart den är? Crazy good!

Jag har nyansen Pure Black och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt köp! Kostar cirka 129sek och är enligt mig värd varenda krona!

Finns att köpa hos tex eleven.sekicks.se och självklart i butik!

*inlägget innehåller annonslänkar

3 svar på ”Recension: L’Oréal Paris Super Liner Gel Intenza 24h Eyeliner

  1. Låter som nåt jag borde testa, mina ögon är åxå så och har man då en eyeliner som inte sätter sej bra så får man ju en till eyeliner ovanför :P

    1. Haha det är likadant för mig ;) Blev frälst i denna! :D Se till så du inte tar för mycket gel bara för då torkar den lite långsammare på locket och så sitter man där med dubbeleyeliner iaf har jag märkt någon gång, haha! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *