Recension: Lumene – Clear it up!

Recension: Lumene – Clear it up!

Nu har jag använt Lumene – Clear it up! i 7 veckor och känner att det är dags för en recension av de tre produkter jag har använt!

Jag har anvnänt 2in1 Deep Purifying Scrub & Wash (79sek), Anti-Shine Toner (79sek) & Anti-Shine Moisturizer (79sek) dagligen dessa veckor och jag avslutar mitt test nu i och med att Anti-Shine Moisturizern är slut!

2in1 Deep Purifying Scrub & Wash ska avlägsna makeup och överflödigt talg (lite dåligt med talg hos mig dock) samt rengöra porerna på djupet. Denna är helt klart min favorit i serien eftersom den har små scrubkorn i sig (älsk på det!), den doftar ljuvligt, får bort makeup utan några större problem (räknar ej in ögonmakeup nu) och lämnar en ren och fräsch känsla på huden! 

Anti-Shine Toner  som ska kontrollera glans och avlägsnar rester från makeup och orenheter från huden. Den har inte den där starka alkoholdoften som jag upplever att många toners för oren hy kan ha men den är ändå hyfsat ”stark” på huden. Den tar helt klart med sig makeuprester och lämnar huden ren men man får absolut inte glömma bort att smörja in sig efter att man använt denna för jag upplever som att den kan torka ut väldigt i längden. Torr hy = mer fettproduktion i huden.

Anti-Shine Moisturizer som ska återfuktar huden och ska hålla den matt hela dagen samtidigt som den ska reducera porer. Överlag en jättebra bra återfuktande kräm men att den ska reducera porer var nog att ta i. Jag kan i alla fall inte påstå att mina på hakan direkt blivit ”reducerade”. Även denna produkten som tagit slut nu efter 7 veckor eftersom jag använt den som båda dag/nattkräm och hade jag testat denna på vintern när huden behöver mer fukt så tror jag inte den hade räckt till som nattkräm utan jag hade nog velat använda något mer då.

Överlag en helt ok hudvårdsserie och i början av testandet så fick jag väldigt mycket småfinnar här och där så det kändes verkligen som produkterna fick upp mycket skit. Finnarna la sig efter någon vecka eller två och jag tycker huden har känts behaglig resterande tid! Dock så har jag fått lov använda en djuprengörande mask på hakan med jämna mellanrum för det känns inte som serien direkt lyckats rengöra porerna där på djupet eller minimera dom som produkterna utlovat.

Favoritprodukten är 2in1 Deep Purifying Scrub & Wash som har fungerat jättebra som daglig rengöring för att avlägsna makeup. Produkterna snubblar dock lite då jag känner att dom inte är är så pass djuprengörande som dom sägs ska vara.

Lumene – Clear it up! funkar helt okej med tanke på priset, men har man mer orenheter än mig så har jag svårt att se att serien ska fungera superbra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *