Secret Crush Eye Shadow Palette från Pürminerals!

Secret Crush Eye Shadow Palette från Pürminerals!

_MG_0896 _MG_0898

Secret Crush Eye Shadow Palette från Pürminerals är en palett med 4 matta skuggor och 4 skimriga skuggor i jordfärger! Det följer med en ögonskuggsborste som är riktigt mjuk och behaglig! Jag tror det kommer vara delade meningar om själva looken på asken men jag gillar den faktiskt, den känns otroligt fulsöt på något sätt!

_MG_0906_MG_0901

Skuggorna i Secret Crush Eye Shadow Palette från Pürminerals har fått namn som påminner om en Secret Crusch! Jag har dock ingen Secret Crush på denna paletten utan den är helt klart inte hemlig! ;)

_MG_0918

De skimriga skuggorna är helt klart mer pigmenterade än de matta och personligen så hade jag nöjt mig med en palett med de 4 skimriga bruna skuggorna för dom är så galet fantastiska! Jag har swatchat direkt på huden utan primer under men jag känner, som ni nog ser, att de matta skuggorna helt klart behöver en primer så kanske nyanserna poppat lite mer.

Galet fin palett men den har det lite saftiga priset på 560sek och även om de skimriga skuggorna är to die for så känns det en aningen dyrt även om hela paletten helt klart känns användbar! Fan lite mer swung i de matta så hade denna paletten varit en peeeerfekt palett med jordnyanser!

Jag ser i alla fall framemot att sminka mig med dom där underbart fina skimriga skuggorna som jag tjatat om igenom hela inlägget nu ;)

Pürminerals finns att köpa hos bland annat eleven.se, hairsaile.se och hudoteket.se!

*inlägget innehåller annonslänkar

Ett svar på ”Secret Crush Eye Shadow Palette från Pürminerals!

  1. Den ser väldigt fin ut, men jag som mest använder matta skuggor, ev en skimrig på locket tycker klart att priset blev för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *