Recension: Lush Eyeliner i nyansen Trygghet

Recension: Lush Eyeliner i nyansen Trygghet

_MG_4694

Tidigare fick jag ett pressprov på den supersnygga Eyelinern Trygghet från Lush och tänkte nu berätta lite om vad jag tycker om den! :) För det första: ser ni färgen? Den är underbar! Älskart! Och sedan måste jag erkänna att jag är så förvånad över hållbarheten på denna! I produktbeskrivningen på Lush hemsidan finns det nämligen ingenting som påpekar att hållbarheten ska vara sådär amazing och hålla i femtioelva dygn som det ibland känns som produkter påstås ska göra. Och då jag har djupt sittande ögon (tittar jag rakt fram så ser man ingenting av mina ögonlock, det är så tråkigt att lägga ögonskugga på mig själv, haha!) så brukar jag ha problem med att eyeliners smälter och lägger sig över hela ögonlocket men inte denna från Lush! Jag hade den hela dagen igår utan några problem alls! Eyelinern satt lika bra innan jag tog bort den som när jag applicerade den! Woop Woop!

_MG_3363

En sak jag inte gillar med denna produkten är själva behållaren eyelinern kommer i! Jag har glömt att fota hur själva eyelinern penseln ser ut men det ser ni om ni tittar här på Lush egna produktbild! Själva penseln är väldigt smal och den avlånga burken gör så i alla fall jag tycker det är svårt att få någon vettig mängd av produkten på penseln. Jag gillar ju en bredare eyeliner så att måla med denna supersmala tar lite längre tid än vanligt och då mängden produkt på borsten blir lite olika för varje gång man stoppar i borsten så tycker jag att den blir lite halvjobbig att använda! Jag skulle inte gråta om Lush såg över förpackningen om man säger så, snygg att titta på men inte så mycket mer enligt mig och vad jag gillar!

Men för 199:- så får du en grym eyeliner som är handgjord med bra innehåll och som inte är testat på djur! Dessutom så finns den i flera snygga nyanser, inte bara i Trygghet! Men som sagt, jag och själva förpackningen är inte bästa vänner…men det är jag och innehållet!

Har ni testat eyelinern från Lush? Vad tyckte ni? :)

Ett svar på ”Recension: Lush Eyeliner i nyansen Trygghet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *