Event med Idun Minerals!

Event med Idun Minerals!

_MG_4557

I fredags var jag i Stockholm som sagt och var bland annat på ett frukostevent med Idun Minerals! :) Det var deras flytande foundation Norrsken, en foundationborste för flytande foundation och Höstens nagellack som presenterades! :)

_MG_4505 _MG_4532 _MG_4552

Norrsken lanseras i 9 nyanser varpå den ljusaste Jorunn är riiiiktigt ljus! Jag visar en bild nedanför här på det, ni blekfisar kommer bli riktigt glada tror jag! ;) Namnet Norrsken kommer kortfattat från att Norrsken är lika unikt som kombinationen av ingredienser i Idun Minerals nya foundation! Norrsken ska ge naturlig lyster, kännas viktlös och väldigt naturlig på huden. Täckningen är byggbar. Har ni testat Idun Minerals mineralpuder så heter nyanserna i denna flytande foundation likadant, så att ni enkelt ska veta vilken nyans ni ska ha!
Rek pris på en flytande foundation är 299sek och dom finns redan i butik!

_MG_4560
Jorunn! Väldigt tjockt applicerad här men ni förstår nog i alla fall. Det är svårt att hitta så här ljusa foundations så jag tror att många kommer bli glada över denna!

_MG_4523 _MG_4542Vi fick hjälp på plats att välja ut vilken nyans vi skulle få med oss hem för att testa! Här hjälper Erika från Idun Minerals Sanna och Tina

_MG_4545 _MG_4554Höstkollektionen består av 5 lack: Kvarts, Almandin, Ametist, Markazit & Granat! Ingen kollektion som sticker ut dundermycket men hade jag tagit en bättre bild på eventet så hade ni sett hur smashing Almandin ser ut i flaskan! Nu lyckades jag ju sådär med min bild men ja, den är helt klart finast av dessa 5 om ni frågar mig! ;)
Rek pris på dessa är 89sek och dom finns redan i butik!

Idun Minerals hittar ni bland annat hos Lyko.se & apotek (annonslänk)

_MG_4570

Vet ni vad det bästa med att skönhetsblogga är? Det är faktiskt att åka på pressevent på sitt sätt, inte för att man får med sig prover hem eller för att man oftast bjuds på något smarrigt att äta utan för att jag har fått så otroligt många vänner i verkliga livet! Vänner som delar mitt intresse för skönhet och som jag antagligen inte hade lärt känna på samma sätt om det inte vore för att jag en gång i tiden började åka dom där X antal timmarna med tåg till Stockholm för att gå på pressevent! Känner mig så galet tacksam över att jag fått åka på så många pressevent och fått så mycket vänner här och där i landet (och även i Danmark samt Norge) och jag hoppas att ekonomi samt tid ska tillåta att jag åker till storstan även nästa månad! ♥

4 svar på ”Event med Idun Minerals!

  1. Det var verkligen jätteroligt att träffa dig in person! Dessutom var vi ju ett helt gäng dalkullor där!
    Jag kunde inte hålla mig från att måla om naglarna till Almandin igår, så fin! Men så sur jag ser ut på din bild på kanten…haha! Jag hade jättekul, hoppas du kommer ner fler gånger!
    Kram! Lotta

    1. Är att träffa alla som är roligast, tycker jag :D Jag hoppas också att jag kan komma ner fler gånger, åkte ner för jämnan när jag hade ett annat jobb då jag kunde byta pass och vara ledig utan större problem mitt i veckan! Numera jobbar jag ju måndag-fredag och har månadslön så det blir lite svårare att vara ledig tyvärr :P Men jag hoppas det ska komma event som jag kan åka ner på :D

  2. Jätte kul att dom kommit med flytande foundation, kan tänka mej att det är många som saknat det i sortimentet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *