recension: maxfactor creme puff.

recension: maxfactor creme puff.

Produkt: Max Factors Creme Puff kompaktpuder nr 05 translucent.
Storlek: 21 g.
Pris: 95Kr.
Finns att köpa här: Åhlens, Eleven etc.
Förpackning: Jag föredrar dosor med uppfällbart lock samt spegel. Locket sitter i alla fall där det ska och går enkelt att ha i väskan utan att det trillar av.
Resultat: Jag har blandhy och blir snabbt väldigt oljig i T-zonen. Detta kompaktpuder ger en matt finish och fin lyster men jag måste pudra igen i T-zonen efter cirka 2 timmar då jag blir blank.
Passar dig: Är du som mig och har en väldigt blank T-zon så skulle jag inte rekommendera detta. Har du däremot turen att inte bli jätteblank så tycker jag detta är ett bra val av budgetpuder!
Om produkten: Pudret är perfekt för alla hudtyper och ger en perfekt, matt finish med en mjuk och diskret lyster tack vare miljontals mirakulösa ljusreflekterade partiklar.
Övrigt: Pudret har en svag doft av något. Jag är inte van vid att puder doftar så detta kom som en överraskning! Pudret doftar nästan lite tvålaktigt. Det är en behaglig i alla fall.
Betyg: bra pris och helt okej hållbarhet.

8 svar på ”recension: maxfactor creme puff.

 1. Hej,
  Mitt namn är Julia och jag jobbar för VeckoRevyn. Jag skulle behöva komma i kontakt med dig – men har inte hittat någon mailadress. Vore därför toppen om du kunde skicka ett mail till mig. :)

 2. hej :)
  Jag använder det där, men som du säger är det bra i början men måste pudras om då jag precis som du kämpar med T-zonen. Kan du tipsa om något riktigt bra puder som biter på detta? :)

 3. Vi har en väldigt bra produkt i Mary Kay’s sortiment som heter oil mattifier som man lägger en första gång efter fuktkräm, men innan foundation på morgonen, sedan kan man bättre på efter lunch ovanpå make up:en.
  Den mattar ner huden i ca 6 timmar.
  Den använder jag alltid de dagar jag sminkar mig med bas och allt =)

  Såg till om du vill få en liten demo på våra produkter, det kostar ju inget att testa bara en timme av ditt liv med mig ha ha =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *