Recension: Natural Blend Lip Shimmer från Wet n Wild.

Recension: Natural Blend Lip Shimmer från Wet n Wild.

Om produkten: Natural Blend Lip Shimmer från Wet n Wild ger strålande skimmer och lysande färger till dina läppar. Läppglanset är godkänd av Natural Products Association och är gjorda på helt naturliga ingridienser. Produkten innehåller en lugnande ingridiens med en något kylande effekt vilket gör den mycket behaglig på läppen. Berikad med vitaminer och naturliga oljor för att hålla läpparna återfuktade.

Min åsikt om produkten: Jag har denna i nyansen ”berry” och jag gillar den som tusan! :) Nyansen är perfekt för mig tycker jag :) Innehåller även lite skimmer men absolut inte för mycket utan lagom mängd så man även kan bära denna till vardags :) Själva produkten är ett stift som man skruvar upp och jag tycker det är enkelt att applicera. Men precis som andra stift så får man se till så det inte ligger i värmen för då mjuknar det. Produkten har en lite mintig känsla som jag verkligen gillar! Jag har även testat att ha ett genomskinligt gloss över denna and i liked it :) Riktigt bra budgetprodukt och den är värd sina 39kr! :)

Köpt hos Nelly, direktlänk här.

5 svar på ”Recension: Natural Blend Lip Shimmer från Wet n Wild.

  1. Sv: Trevligt, såg att det blev lite shopping där också :) Sånt är alltid nice.
    Njae, det blev inte så mycket gjort haha. Fixade hemma lite, städade och sånt tråk som måste göras :( Men skönt när det är gjort iaf. Sen blev det en lugn kväll efter det :)

  2. Jag har ett likadant fast i färgen 102 (står inget namn och jag köpte mitt i NY). Det är superskönt på läpparna fast för mycket babyrosa färg och skimmer. Men eftersom det är så skönt på läpparna så har jag det när jag är hemma och ingen ser, det är mjukt och skönt som ett cerat och har precis lagom mycket mintsmak.

  3. Ser jätte fint ut! Ett sånt skulle jag vilja ha, får hoppas att det finns på Ullared när jag ska dit i slutet av sommaren (a)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *