Recension: Neal’s Yard Remedies Lengthening Mascara

Recension: Neal’s Yard Remedies Lengthening Mascara

_MG_7285 _MG_7289 _MG_7297

I Daisy Beauty som ni hittar i butik nu (Nr 2+3/2015 med Ellen Bergström på omslaget) så finns alla vinnare i Daisy Beauty Awards presenterade och jag satt i juryn för ”Årets fransar/bryn” och en av finalisterna var Neal’s Yard Remedies Lengthening Mascara!

Ser ni mina fransar? Nej…inte jag heller! Jag satte NYR på en jumboplats, den funkade inte alls på mig och mina fransar och jag måste nog faktiskt klassa denna som en av dom sämsta mascarorna som jag har provat just av den enkla anledningen att den syns ju inte ens?

NYR Lengthening Mascara ska ha en bevisad effekt att öka franslängden upp till 85% vilket jag inte har märkt av under testperioden men med tanke på hur osynliga jag upplevde mina fransar när jag använde denna så hade dom där 85% behövts! Detta är en naturlig mascara med 78% ekologiska ingredienser och den ska vara berikad med 5% mineraler så vill man ha naturligt/eko så kan den säkert vara värt ett försök men jag personligen har testat bra mycket bättre naturliga mascaror.

Är du som mig och inte har långa vackra fransar naturligt så rekommenderar jag inte ett köp av denna! Jag som gillar mycket volym på fransarna så att dom verkligen syns kände mig naken och jättetråkig när jag använde denna!

För dyr, för dålig effekt (jag kan lika gärna nöja mig med att färga fransarna lite mörkare typ), svår att jobba upp mer svärta/volym/längd med och jag kan inte påstå att jag märkte att mina fransar mådde bättre och blev längre under användandet. Feting diss från min sida alltså, händer inte jätteofta men måste väl bjuda på dom ibland också!

Kostar 245sek och säljs hos eteritique.se

Ett svar på ”Recension: Neal’s Yard Remedies Lengthening Mascara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *