Recension: The Body Shop Smoky Poppy Seed Scrub!

Recension: The Body Shop Smoky Poppy Seed Scrub!

tbs

Smoky Poppy är en av The Body Shops senaste kollektioner (Limited Edition) och den produkt som jag blev mest nyfiken på var Smoky Poppy Seed Scrub! Kollektionen överlag föll mig inte i smaken doftmässigt tyvärr. 

Men här har vi en scrub som är helt fantastisk med doften som ett stort minus! Den lämnar verkligen huden jättemjuk och len och scrubkornen (vallmofrön) är perfekta om man är som mig och gillar att scrubba ofta. Dagen efter att jag använt denna första gången så gick jag och tänkte flera gånger ”vad f*n är det som luktar?!” innan jag kom på att det var ju faktiskt min hud som doftade efter denna ;) Doften sög verkligen tag! Jättetråkigt att doften är så stark och inte faller min näsa i smaken alls för i övrigt så är produkten fantastisk! Så här starka dofter är troligtvis något man hatar/älskar och jag klarar tyvärr inte av doften! Den är för mycket!

Så gillar du doften i denna serien så grattis, här har du en bra scrub! Kostar 195sek, säljs online hos thebodyshop.se och är en limited edition produkt.

*innehåller annonslänkar

Ett svar på ”Recension: The Body Shop Smoky Poppy Seed Scrub!

  1. Jag har också väldigt svårt för doften. Den är liksom för frän och luktar som något billigt sköljmedel. Nä, det här är det sämsta från TBS på länge tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *