Recension: Oliva by CCS Age Well.

Recension: Oliva by CCS Age Well.

Oliva Age Well Day – Oliva Age Well Day med UV-skydd innehåller olivolja som är känd för sina mjukgörande och fuktgivande egenskaper och extrakt av vattenkrasse som är en effektiv antioxidant som skyddar mot fria radikaler från bland annat UV-ljus och föroreningar. Cremen är berikad med äpplestamceller med anti-age egenskaper och hyaluronsyra som finns naturligt i huden, en effektiv och återuppbyggande fuktgivare som fyller ut fina linjer och minskar ålderstecken. Pris: 229kr.

Oliva Age Well Night – Oliva Age Well Night är en effektiv nattcreme som med Decyl Ester av olivolja är intensivt mjukgörande och fuktgivande. Anti-age egenskaper som hjälper till att stimulera hudens celler under natten. Även denna innehåller Hyaluronsyra & stamceller från äpple. Pris: 229kr.

Oliva Age Well Eye – Oliva Age Well Eye är en fuktboost med antioxidativt extrakt från olivblad, hyaluronsyra och hallonextrakt som hjälper till att förhindra hudens fuktavdunstning. Även denna innehåller stamceller från äpple. Den är berikad med Soja isoflavoner som stimulerar produktionen av hudens kollagen och vattenkrasse. Boostar huden och ger fin lyster. Pris: 229kr.

Min åsikt om produkterna:

Jag ångrar inte alls att jag tackade ja till att testa dessa produkter för jag anser att det är riktigt bra bugetprodukter faktiskt! Min hy har under testperioden varit återfuktad & i bra skick! Jag inbillar mig att min hy runt ögonen är bättre än innan men då jag inte har någon före bild så vågar jag inte påstå att det verkligen är så, men jag inbillar mig det i alla fall ;) Ögonkrämen är jag helt förälskad i och kan helt klart tänka mig fortsätta med och det är av denna som jag känner att min hy uppskattat mest av dessa tre produkter! Dagkrämen & Nattkrämen återfuktar och sjunker snabbt in i huden utan att kladda. Jag har på senare tid inte haft jättetorr hy utan ganska normalhy så jag vet dock inte hur bra dag & nattkrämen fungerar på någon med jättetorr hy men på mig har dom fungerat jättebra! Jag har inte känt mig torr eller fet en endaste gång när jag använt dessa produkter! Med tanke på priset på dessa produkter 229kr styck så ger jag verkligen dessa produkter tummen upp!

En sak jag irriterat mig på flera gånger är tyvärr förpackningen med pumpfunktionen! Ibland krånglar den nämligen och det går trögt att få ut någon produkt öht. Ett litet irritationsmoment ;)

4 svar på ”Recension: Oliva by CCS Age Well.

  1. Tack för din fina recension av Oliva Age Well. Jag har varit och inhandlat den och fullkommligt älkar seren. Och precis som du, gillar jag ögonkrämen bäst! har haft problem med röda och irriterade ögon innan och inte fattat att det var min ögonkräm som gjrode det. Men nu när jag testad Oliva Age well, fattar jag äntligen hur en ögonkräm ska vara!
    kram/Tant A

  2. sv: ja jag får se lite hur jag gör om det blir tåg eller bil. Allt handlar om tid och kostnad =)
    men det ska bli superkul o ses !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *