Scholl fotvård!

Scholl fotvård!

Ett paket från Scholl trillade in hos mig igår bara sådär! Jag tror vi börjar gå mot sommartider! ;) Alltid kul att få ta del av produkter men då jag precis testat footner (recension kommer så fort det gått några dagar) så måste jag låta dessa produkter stå och vänta på att bli använda ett tag! ;) Jag får ta fram dom närmare sommaren och testa dom då! Men berätta lite om dom kan jag ju göra så länge! :)

Till att börja med, vilken miss av mig att vända produkten till höger åt fel håll! Står ju på svenska på andra sidan….hmm…nåja! :)

  • 3 i 1 Perfekt nagel behandling som ska ge friska och välmående naglar! Detta är en trestegsprodukt som i toppen har en liten fil som man använder först. Vid steg 2 så ska man applicera nagelgelen och som steg 3 ha på nagellacket! Det är ett genomskinligt lack och efteråt går det givetvis bra att lacka på ett färgat lack om man så önskar!
  • Bad för hård hud är en produkt med välgörande oljor som ska ge fötterna den bästa intensiv hudvård och skonsam minskning av hård hud. Man häller i en kapsyl av innehållet i ett fotbad på 3-5 liter ljummet vatten.

Rent spontant känner jag att det kommer bli bad för hård hud och intensiv kräm för hård hud som jag kommer testa längre fram vid behov då det mestadels är min häl som kan ha hård hud och som nog kan agera testperson för dessa två produkter :) Men som sagt då jag precis gett mina fossingar en behandling med footner så kommer dessa produkter få vänta lite! Jag är dock riktigt dålig på att ta hand om mina fötter så nu har jag ju faktiskt ingen ursäkt när sommaren börjar närma sig ;)

Hur tar ni hand om era fötter? Eller är ni som mig och tyvärr inte tar hand om dom som resten av kroppen?

3 svar på ”Scholl fotvård!

  1. Mina fötter tas inte hand om som de borde :S dem e torra & fnasiga *huga!* så är produkterna effektiva kanske man köper & testar ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *