Recension: Pantene Pro-v Smooth & Sleek.

Recension: Pantene Pro-v Smooth & Sleek.

Schampo/Balsam: Kontrollerar frissigt hår, återfuktar och gör håret silkeslent, stänger ute fukt och gör håret mer lätthanterligt.

Inpackningen: Ska ge håret elasticitet och återfukta på djupet, bevara fukten och skydda mot framtida stylingskador, ge håret glans, ge en hälsosam och frisk look.

Min åsikt om produkterna: Jag har fint men torrt hår och är just nu inne i någon period då det verkligen är torrt och trassligt, tyvärr. Jag har använt schampo, hårinpackning och sedan balsam i topparna när jag har använt dessa produkter. Mitt hår har känts rent och väldigt lent när jag väl har lyckats reda ut det. Jag har inte upplevt det som att mitt hår blev mer lätthanterligt med dessa produkter tyvärr och det har inte känts mindre torrt! Eftersom jag har väldigt långt hår och torrt så det trasslar sig och blir relativt svårborstat så är utredande produkter ett måste och jag upplever inte dessa som det.

Dessa produkter är till ”normalt/tjockt” och det kanske är just därför som jag upplever att dessa produkter inte fungerar något vidare? Konstigt nog så har inte Pantene några produkter för just torrt hår?

Jag är inte direkt imponerad av dessa produkter om jag ska jämföra dom med andra budgetprodukter som finns i schampohyllan tyvärr.

2 svar på ”Recension: Pantene Pro-v Smooth & Sleek.

  1. Jag har också testat dem, och för mig var dom kanon! Hårinpackningen var väl ingen hit, men schampoo och balsamet är jag helt förälskad i! Jag har massa lockar och är jämt trassligt, men jag tyckte att mitt hår blev mjukt och lättare att borsta! Tänk så olika hår är, rätt häftigt :)

    1. Svar till Sofiaa: Hår är gaaaaalet olika! :) Ok produkter men absolut inget som imponerar på mig tyvärr om jag ska jämföra med andra produkter runt samma prisklass. Synd nog! Tror dessa produkter hade fungerat bättre på mig för några år sedan när mitt hår mådde bra oavsett vad jag använde..märks att mitt hår inte är i lika bra skick som när jag var yngre…för nu är jag ju så jäkla gammal ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *