Tävling: Vinn biljetter till Attitude STHLM 24 – 25 November!

Tävling: Vinn biljetter till Attitude STHLM 24 – 25 November!

Vinn biljetter till ATTITUDE-STHLM 2012, 24-25 november!

ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp och ta del av det senaste inom mode och kommande trender.

Som besökare har du möjligheten att under två dagar i november uppleva modevisningar med franska och nordiska designers, bekanta sig med det nyaste inom skönhetsindustrin och mingla med Skandinaviens modeelit. På plats finns även världens äldsta designskola från Paris om du skulle vilja ta steget till att i framtiden bli en modeskapare själv. Se filmen från förra årets mässa här.

Nu kan du vinna biljetter genom att följa tävlingsreglerna nedan:

 1. Lika ATTITUDE-STHLM på facebook.
 2. Kommentera på bloggen varför just du ska vinna
 3. Skriv din mailadress så att vi kan kontakta dig om du har vunnit.
 4. Vinnarna väljs ut av mig och kontaktas av ATTITUDE-STHLM.

Två lyckliga vinnare vinner 2 biljetter var till ATTITUDE-STHLM 2012, årets modeevent i Skandinavien.

Vinnarna dras den 17:e November!

Lycka till!

7 svar på ”Tävling: Vinn biljetter till Attitude STHLM 24 – 25 November!

 1. Åhh.. det hade varit en dröm som går i uppfyllelse. Jag är en riktig beautyfreak som älskar allt från mode till skönhet! Och min allra bästa vän, Jessi, som är lika galen som jag hade i så fall fått följa med :)
  Tack för en underbar blogg!

 2. Gillat! Men åh jag vill så gärna åka! Har hört talas om detta event & som den beautyholic jag är så känner jag att jag hade trivts som fisken i vattnet :) Om jag vinner så tar jag med mig min skönhetsintreserade kompis som jag gick makeuputbildningen med. En weekend i Sthlm hade varit underbart efter alla jobbiga veckor av jobb & slit. ♥

 3. självklart så försöker jag vinna fast jag alltid har otur i spel ;) har gillat och jag skulle som du vet otroligt gärna vilja åka för att fira min födelsedag ( Fyller 20 nov ) genom att unna mig en fantastisk skönhetsmässa + att jag verkligen vill träffa Helene som kommer att vara där och förhoppningsvis dig ;)

 4. Självklart så tar man chansen att få åka till världens bästa skönhetsmässa ännu ett år. Var där förra året och blev helt frälst och sjuk. Men nu är jag påt igen. Tar med min bästa vän och eviga följeslagare! Anledning varför är enkel. Jag får större anledning att blogga om något kul och aktuellt. Samtidigt som jag kan shoppa loss till galet bra priser! Sen blir man glad om man vinner oxå :)
  Kram
  zoulblog@hotmail.com

 5. Jag skulle vilja vinna så jag kan bjuda min underbara syster som bara älskar mode och skönhet. som tack för att hon alltid ställer upp och finns där. Hon skulle bli så sjukt glad då hon har pratat om att hon vill gå på denna mässa.

 6. Var där förra året men hade dessvärre Mannen i släptåg vilket var ett stoooort misstag. Han såg extremt bortkommen ut och led av alla parfymångor. I år tänkte jag därför dumpa honom på Biltema eller liknande och gå i sällskap med en väninna. Tyvärr så är de av den sorten som rycker åt sig en mascara på väg till kassan på Ica Maxi, men om jag har tur så kanske jag kan omvända någon av dem o har jag RIKTIG tur så kanske jag springer på dig :)

 7. Om jag vann dessa biljetter så skulle jag ta med mig min storasyster Jenny som behöver sig en rejäl omgång av skönhet och allt vad det innebär. Nu vill jag ta henne till det stället där man omringas av detta och introducera henne till hur roligt smink och mode faktiskt är. Hon har en längtan att lära sig om smink och kläder då hon genom sin tonårstid varit väldigt ointresserad, hon är min totala motsats. Jag älskar skor, kläder och smink och hon älskar böcker och film. Nu vill jag ge henne chansen att få öppna sina ögon och vidga sina vyer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *