Recension: TREsemme moisture rich.

Recension: TREsemme moisture rich.

Jag kommer från och med nu alltid ha TREsemme moisture rich hemma! Mitt hår har aldrig varit så här lätt att reda ur, det blir lent och mjukt och produkterna är så dryga så man behöver absolut inte överdosera balsam som jag måste göra med lite billigare produkter = billigare i längden att köpa dessa för cirka 80kr (jag köpte på mina på  konsum) än att köpa billigare mindre flaskor oftare. Tro mig jag har gjort slut på så mycket balsamflaskor så det är sjukt, nu har jag inte behövt köpa balsam sedan jag köpte dessa OCH det är så sjukt mycket kvar!! *tummarna upp* Det enda negativa är att dessa inte verkar finnas i mindre förpackningar så nu när jag åker till Västerås över helgen får TREsemme stanna hemma! Jag efterlyser med andra ord reseförpackningar med TREsemme!

15 svar på ”Recension: TREsemme moisture rich.

  1. Varför inte bara köpa plastflaskor och fylla på? Såna finns ju numera på så gott som varenda hm/lindex/apotek :-)

  2. Varför köper du inte tomma reseförpackningar/små plast flaskor på t.ex. Åhléns och häller över lite schampo och balsam i dem.

  3. Det låter ju himla bra! Har också tänkt på att de inte finns i mindre förpackningar, men man kan ju köpa tomma små flaskor och fylla själv. Fast en resevariant vore ju bra :)

  4. NEEEEEJ!
    Det du efterlyser det är att promenera en tur till H&M och köpa reseförpackningar (de har de även på apoteket) tomma flaskor att ha schampoo och liknande i när man reser :) Eller drar på träning för den delen!

  5. sett mindre varianter på ÖB tror jag….jag köpte tomma små flaskor, 75ml, på apoteket o fyllde på när jag åkte utomlands…

  6. verkar bra med andra ord :) har bara provat deras värmeskydd än så länge. har så sjukt mkt grejer hemma å man hinner ju inte prova allt ^^
    du får köpa såna där reseförpackningar (finns på åhlens, apoteket, kicks mm) och hälla i nästa gång :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *