Recension: Urban Decay – De-Slick In A Tube.

Recension: Urban Decay – De-Slick In A Tube.

Om produkten: Formulated to help tighten pores for a youthful, shine-free finish. De-Slick even works to keep skin matte under hot studio lights and in the muggiest of heat (so you know this addicting formula provides fierce absorbing action) – asos.

När jag applicerar denna gel i t-zonen så riktigt känner jag hur den nästan torkar ut huden. Inget man ska använda i resten av ansiktet med andra ord utan enbart i T-zonen. Den mattar helt klart ned min T-zon och det håller i sig ett tag men efter en arbetsdag så är jag helt klart blank i T-zonen igen även om det inte är lika blankt som det är utan produkten. Då kan jag nästan se svettig ut! Använder man inte foundation utan enbart vill få bort det blanka är den smidig att ta på i T-zonen igen om man så önskar att matta ned på nytt. Den ger ett matt resultat som varar någon timme eller två men sedan är min blanka panna tillbaka DOCK känner jag mig inte lika ofräsch som jag gör utan De-Slick in a tube då blankheten inte blir lika ”hemsk”.

Den funkar med andra ord helt ok men inte så bra som jag skulle vilja ;) Kostade cirka 200kr hos asos.com.

4 svar på ”Recension: Urban Decay – De-Slick In A Tube.

  1. Tycker inget riktigt fungerar som vi vill mot vår feta T-zon… Haha. Tragiskt! Det är hemskt dessa dagar när det varit så varmt och man glänser som en … jag vet inte vad, haha. ;-D

  2. För jäkla gott med tacos du ;)

    Tror du att vi (jag) kan ta mötet med Buddha efter min Italienresa? För han föreslog på onsdag men då ska jag ner och träffa svärföräldrarna.. Eller ska jag föreslå om vi kan ses innan det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *