Recension: Veet Hair Minimising Body Moisturiser.

Recension: Veet Hair Minimising Body Moisturiser.

Om produkten: Veet Hair Minimising Body Moisturiser är en produkt som ska göra huden silkeslen efter rakning och minska hårväxten. Denna kräm innehåller ProMinimise som är ett botaniskt extrakt från bladen i växten Gymnema Sylvestre. Det är en indisk ört som använts i över tusen år. ProMinimise ska tydligt bromsa hårväxt genom att verka direkt på hår.

Dessutom så ska denna produkt minska tillväxten av hår samt gör de nya hårstråna mjukare och mindre tjocka. Efter 4 veckor så ska effekten vara uppenbar men även redan de första veckorna så ska man märka skillnad.

Finns för normal/torr hud som innehåller aleo vero och för känslig hud som innehåller vitamin e. Jag ska testa den för känslig hud.

Rekommenderat pris på den är 69kr.

Min åsikt om produkten: Jag har använt denna på mitt ena ben för att på bästa sätt få en uppfattning om den hjälper eller inte! Tyvärr har jag sånt där hår som växer ut på 5 minuter efter rakning (ungefär!) så jag upplever ingen wow effekt med denna tyvärr! Den återfuktar grymt bra och enbart tack vare det så har jag glatt använt den! Men jag märker inte av jättemycket att den minskar hårväxten, tyvärr. Jag har mörka strån men Beleza som också testat denna har ljusa fina strån och hon verkar uppleva en skillnad som märks! Så denna är nog ett grymt bra köp för er som har ljusa fina strån och lite sämre köp om ni är som mig med mörka lite grövre strån ;)

5 svar på ”Recension: Veet Hair Minimising Body Moisturiser.

  1. Och jag som trodde det skulle märkas ännu bättre med grövre strån. Trist att den inte var bättre än så.

  2. Sv: Va skönt att du mår bättre i dag. Ja i såna lägen är det bra att det åtminstone är en röd dag :P

  3. Har också testat denna och märkte inte ett dugg, men precis som du så har jag mörka, grova strån som börjar växa ut innan jag hunnit torka efter duschen ;)

  4. Vad trist att du har lika elänig (eller det ska väl kallas bra) hårväxt – finns ju inget som funkar bra tycker jag – lena ben upp till 4 veckoa med hårborttagningskräm… jo, jet det – en minut eller två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *