Recension: Vichy Aqualia thermal Day SPA & Night SPA.

Recension: Vichy Aqualia thermal Day SPA & Night SPA.

Jag vet inte vart jag haft hjärnan på senare tid då jag envisas med att ställa produkterna i ”fel ordning” på bild..nattkrämen till vänster i bild och dagkrämen till höger i bild ;)

Om Vichy Aqualia thermal Night SPA 309kr för 75 ml – Fuktvård med hyaluronsyra, glycerin, AquabiorylTM samt stärkande och lugnande thermalskt källvatten från Vichy. Berikad med vegetabiliska oljor. Återfuktande 24h. Ska även fungera som ansiktsmask om man vill. – Vichy.se

Min åsikt om Vichy Aqualia thermal Night SPA: Denna har en svalkande känsla precis efter att jag applicerat den. Själva krämen är ljusblå, har en svag doft och är enkel att applicera och sjunker dessutom snabbt in i huden. Den är väldigt dryg så det behövs absolut inte mycket till hela ansiktet. Huden blir mjuk och len efter använing, sammetslen skulle jag vilja påstå! Jag har dock inte testat den som ansiktsmask så den delen vågar jag inte yttra mig om, men som nattkräm – me like!

Betyg: 4/5

Om Vichy Aqualia thermal Day SPA 275 kr för 75 ml – Fuktvård med hyaluronsyra, glycerin, AquabiorylTM samt stärkande och lugnande thermalskt källvatten från Vichy. Fuktgivande 48h – Vichy.se

Min åsikt om Vichy Aqualia thermal Day SPA: Denna har en geleaktig konsistens men mer rinnande, väldigt dryg så överdosera för guds skull inte då den i alla fall på mig tar väldigt lång tid på sig att ”sjunka in”! Även denna ger en lite svalkande känsla när jag applicerar den. Men att den sjunker in så långsamt är tid jag inte riktigt har på morgonen då jag sover så länge som jag bara kan ;) Dessutom så lämnar den en liten hinna på min hud, min hy känns nästan lite kladdig trots att jag verkligen försöker få den att sjunka in! Jämnför jag den med nattkrämen så lämnar inte denna alls samma mjuka och lena hy efter sig vilket känns jättedumt då nästa steg är att lägga makeup på morgonen! Dessutom så har jag upplevt det som att mina porer har blivit större de dagar som jag använt denna så det är verkligen ingen kärlekshistoria mellan mig och Vichy Aqualia thermal Day SPA ;)

Betyg: 1/5

Väldigt roligt att jag inte alls gillar dagkrämen men verkligen gillar nattkrämen :) Vill ni läsa vad andra tycker om dessa två så har både Sanna & Aida recenserat dom!

Ett svar på ”Recension: Vichy Aqualia thermal Day SPA & Night SPA.

  1. Trist med dagkrämen! Blir nog inte till att prova för mig. Jag använder vichys nutrilogi för torr hy ibland när jag känner lite extra stram, och tycker den är helt toppen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *