Recension: Waterclouds Color Shampoo & Conditioner.

Recension: Waterclouds Color Shampoo & Conditioner.

Om produkterna:

Color Shampoo 250ml – Ett skonsamt och vårdande schampo som är utvecklat för att skydda färgen i håret. Färgen bibehålls genom att stimulera keratin fibrerna som återbygger och skyddar håret. Sea Care återfuktar håret så att du får en fin lyster och följbarhet. Buckthorn ( havtorn ) tillför Omega-7, glans och UV-skydd. 130kr

Color Conditioner 250ml – Ett vårdande balsam som är utvecklat för att skydda färgen i håret och framhäva färgens glans.
Färgen bibehålls genom att stimulera keratin fibrerna som återbygger och skyddar håret. Sea Care återfuktar håret så att du får en fin lyster och följbarhet. Buckthorn ( havtorn ) tillför Omega-7, glans och UV-skydd. 130kr

Min åsikt om produkterna: Tyvärr så märker jag ingen skillnad på varken hårets kvalité eller att hårfärgen skyddas bättre med dessa produkter än vad dom hade gjort med fructis, sunsilk eller några andra budgetprodukter. Jag hade alltså lika gärna kunnat använda någon budgetprodukt och känt att jag fått ungefär samma resultat. Då dessa produkter hamnar i ”mellan” facket prismässigt så förväntade jag mig lite mer! Jag tycker att 130kr styck för dessa är på tok för dyrt just på grund av detta och kommer absolut inte köpa dom igen, jag köper hellre fructis eller annan budgetprodukt i så fall. Produkterna ger ett ok resultat men absolut inte ett resultat som är värt 130kr per produkt.

Någon annan som testat dessa och tycker något annat? Skriv gärna era åsikter bland kommentarerna så andra kan ta del av dom! :)

4 svar på ”Recension: Waterclouds Color Shampoo & Conditioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *