Recension: Wet n Wild Turn Up The Volume Mascara

Recension: Wet n Wild Turn Up The Volume Mascara

Om produkten: Med en härlig formula som täcker och förseglar varje frans med en fiber-rik film ger denna mascara dina fransar omedelbar längd och ultra-dramatisk volym! Tack vare botaniska essenser hjälper den samtidigt till att vårda varje frans. Med den speciellt designade borsten och handtag applicerar du enkelt på mascaran utan klumpar. Kostar 79sek hos bland annat eleven.se

Min åsikt om produkten: Härlig formula? Menar dom en torr formula då tro? Och den förblev torr hur mycket jag än jobbade med den så tillslut blötte jag faktiskt den med lite vatten enbart för att kunna jobba med den enklare. Jag gillar borsten och jag tycker den gav ett okej resultat efter att jag blött ner den lite själv. Den sitter hela dagen utan att smula/fälla eller fastna på ögonlocket, vilket många mascaror gör på mig då jag har djupt sittande ögon. Den ger bra svärta och längd men absolut ingen dundervolym och den omnämns ju som en mascara som ska ge volym. Jag använde bara denna någon vecka innan jag lessnade ur på den torra konsistensen, jag vet inte om jag fått ett måndagsexemplar eller om den verkligen är så torr? Jag har upplevt flera mascaror från WnW som torra så jag vet inte, någon annan som testat denna och upplevt den som lite väl torr?

Betyg: 2,5/5 – Hade den haft bättre konsistens hade jag gett den en 3:a, den är för torr för min smak. Det blev ett irritationsmoment att försöka måla fransarna med denna torris tyvärr.
Köpa igen: Nej
Pris: 79sek
Finns att köpa här: Eleven.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *