The Man Box Selected by KING!

The Man Box Selected by KING!

Månadens The Man Box är framplockad av tidningen king och som jag förstår det så ska alla boxar ha innehållit samma produkter!

1. Rakhyvel från Gillette – ProGlide Power Silvertouch. 199sek styck
2. Duschtvål från Bodyfarm i doften sandalwood. 100kr för 250ml
3. Raklödder från Recipe for men – Ultra Sensitive Shaving foam. 99kr för 100ml
4. Prov på Moroccanoil – Light oil treatment. 229kr för 100ml
5. Prover på Tancan wipes. 10-pack kostar 160kr

De tre fullsize produkterna känns ju väldigt användbara för både kille och tjej! ;) Jag kan tyvärr inte komma på en enda killkompis som jag vet använder hårolja eller tancan wipes…eller är det sånt dom inte pratar om kanske? haha ;) Jag tänkte att C får ta rakhyveln, duschtvålen och raklöddret i alla fall så får vi se vad han tycker!

Lite avis på att killarna får fler fullsize produkter än oss tjejer men misstänker att det är enklare att skaffa fram till the man box då jag tar för givet att den inte har lika många som får hem den? Eller? Jag bara spekulerar ;)

Här kan ni i alla fall läsa mer om the man box!

2 svar på ”The Man Box Selected by KING!

  1. Det är 100 utvalda bloggare som bloggat om utskicket. Man är alltså medlem, får tampong (gratis), bloggar om det, mejlar dom och sen kan man bli en av dom hundra som får dom större utskicken. Är man sedan aktiv rullar det på. Fattade inte heller först. :)

  2. Har för mig att brorsan använder hårolja, mot psoriasis i hårbotten, så jag skulle tro att det är vanligare än man tror :) Ett tag var det billigare med herrhyvlar så jag köpte alltid såna så sno den, det skulle jag gjort ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *