Recension: Wii fit.

Recension: Wii fit.

Jag har varit lyrisk över Wii fit många gånger i min blogg. Well..det var innan jag faktiskt hade fått testa på Wii fit i verkligheten.

Brädan var väldigt enkel att koppla samman till spelet och jag var väldigt förväntansfull på att komma igång! Wii fit gjorde några tester – balansövningar – vägde mig och såna saker. Sen fick jag sätta upp vad jag hade för mål med min träning. Jättekul verkligen att kunna se allting på en skärm hur man tränar. Det är ungefär något sådant jag behöver ;)

MEN..där slutade det roliga..ungefär.

Wii fit innehåller styrkeövningar (väldigt bra sånna), Yoga övningar, Aerobics, Joggning och lite annat. Men hela alltihopa är verkligen seeeeeeeeeeeeeeegt och det kändes som det blev världens längsta pauser hela tiden vilket inte alls var uppskattat hos mig. Jag ska träna tills jag avlider i 45 minuter. Inte träna 1 minut och sen få lov ta en paus medan jag väljer nästa övning. Jag har tyvärr inte mycket till övers för träning där man vilar mer än vad man rör på sig ;S *zzZzzZz* Sen kändes det tyvärr som att man inte "utvecklades" något. Ja man kanske "sprang" lite snabbare andra gången men sen då?

Jag är otroligt glad över att jag inte köpt brädan själv då jag anser att den inte är värd den där tusenlappen som den faktiskt kostar. Så bra träning är det absolut inte! Jag hade garanterat tröttnat efter en vecka om jag hade köpt den. Den hade blivit en dammsammlare.

De övningar som följer med denna bräda är sånt man kan göra hemma – GRATIS. Och just därför tycker jag att wii fit är ett otroligt onödigt köp.

14 svar på ”Recension: Wii fit.

 1. Bra att få höra lite om det, har nämnligen varit på väg att köpa hela paketet; men jag ska nog se till att få testa det först!

 2. sv: jo jag kände det också, så därför letade jag upp den och drömde mig bort :)

  så den sög som träning?! då skiter jag i att köpa den, ska försöka börja simma i veckorna + långa promenader, måste bli av med mina lovehandels.

 3. Du måste testa rockringen, herregud jag dog:)

  Tack för tipset och nu har jag fotat massor och inte en enda bild blev bra, allt suddigt och hur jag såg ut hmm…hahah övar mig inför fotograferingen:)

 4. Men fy vad trakigt jag trodde att den skulle vara hur bra som helst!

  Det kanske är betydligt roligare (och bättre motion) men dem vanliga wii spelen…

 5. Tack för recensionen, nu vet jag att jag inte ska lägga pengarna på denna.

  Jag vill inte heller vila mer än jag tränar när jag väl sätter igång att träna ska det vara fart =)

 6. Ja tyvärr blev min en dammsamlare. jag tyckte det va superkul i typ tre veckor. Sedan ledsnade jag. I vanlig ordning…

 7. Men ursch vad tråkigt då =( men det kanske är bra för sådana som är otränade och måste komma igång? och man kan väl följa sig själv i något slags progam?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *