Yellow.

Yellow.

Fotograf & Retusch: Malin. Smink/Hår: Madde. Tjej som blundar: Jag.

En bild från när jag var i Göteborg senast. Vi var utomhus och det var kallt! :P Syns på min hand, hihi ;) Läcker makeup va? :) Det är Maddes egna märke Moyana Corigan som hon sminkat med :) Jag har varit ful och kört en printscreen på bilden eftersom jag inte riktigt orkar vänta på att få den mailad/skickad till mig ;) haha.

Kommer fler bilder från detta tillfället längre fram :)

24 svar på ”Yellow.

 1. Asballt!

  Älskar din T-shirt. Och sminket är riktigt coolt till :)

  Men hur såg du ut när du tittade egentligen?

 2. Ska blir kul att se de andra bilderna när de kommer. Måste bli bättre på att kolla in din blogg mellan varven.

  Hmm…. Jag ska nog faktiskt försöa ge mig på min wee-bräda igen. Det finns faktiskt en del riktigt roliga grejer där. Som att boxas tex. Nu när man inte har gjort det på länge kanske det är kul igen. Men den här gångens ka jag inte sätta upp något viktmål. Det va det som tog knäcken på mig tror jag.

 3. så där tar man riktiga bilder, snyggt. Jag har provat det mesta, men inget funkar och kameran är ju inget vidare. Men jag ska fortsätta och vänja mig, är rädd för kameran:)

 4. Jag testade att göra en i modell small. För det är väl det jag kommer försöka göra till de jag tycker förtjänar det. Den ligger på den stora datorn nu så får visa dig när jag byter dator sen. Inget märkvärdigt.

 5. Sv: Ja verkligen, på tal om att vara morgontrött så sov jag till kl.17.00 idag. Det kändes inte så bra xD Dags att man ändrar sina dumma vanor! : )

  Grymt snygg bild!!:) Gillar sminkningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *