Recension: Xperience Weightless foundation.

Recension: Xperience Weightless foundation.

Om produkten: Serien Xperience passar perfekt för dig som ogillar tung make up och gillar att lägga en neutral vardagsmake. Xperience Weightless Foundation är en lyxig, silkeslen foundation som känns lätt mot huden. Den vispade formulan med ingredienser som jojoba, gurkvatten, havtorn och nyponextrakt ger perfekt täckning. – Nelly.

Min åsikt: Helt klart en ny favorit bland alla budgetfoundations! Den täcker riktigt bra och ger ett väldigt naturligt och tunt resultat! Jag har nyansen Fair Sugar Cane 55 och den passar mig verkligen perfekt nu under vinterhalvåret! Resultatet varar hela dagen och jag är rent ut sagt jättenöjd! Ni ser ju på bilderna ungefär hur rödflammig jag var idag så ni ser hur den täcker på ett ungefär på mig! Den täcker inte till 110% men vill man ha ett täckande men ändå naturligt resultat så tycker jag denna foundation är perfekt! Den täcker mitt rödflammiga riktigt bra men det lila under ögonen lyser igenom en gnutta på mig.

Denna hittar ni på Nelly för 149kr och just nu verkar kicks online också ha den för 149kr. Annars kostar den 175kr vilket kanske är lite saftigt för en budgetfoundation men jag tycker många budgetmärken bara blir dyrare och dyrare så det anses väl som ”normalpris” på ett ungefär. Jag tycker den är värd sina pengar i alla fall, helt klart! Sen hittar ni den så klart även på Åhlens, H&M etc.

Thumbs up for this one!

Och så här ser jag ut efter att ha jobbat och promenerat. Jag blir helt klart blank i pannan men detta är ingen mattande foundation och jag blir dessutom jämt blank i t-zonen (många gånger även med mattande produkter) så det ser jag inte som något minus :) Men kan ana lite rödrosighet på näsan/kinderna också men inte så mycket så jag stör mig på det i alla fall :)

Jag ger fortfarande denna thumbs up! ;)

15 svar på ”Recension: Xperience Weightless foundation.

  1. Använder aldrig foundation, förmodligen för att jag aldrig hittat någon i djungel som jag tycker ser naturlig ut – eller så är de för att jag är för lat för att arbeta in den i huden. Men detta kanske är ett bra tips. Speciellt på vintern när man blir lite så där röd i ansiktet av värme/kyla förändringar.

  2. Åh så passande att du skrev om det nu, jag har länge varit nyfiken på den och testade lite här om dagen på handen och det höll hela dagen på handen tom. Super bra och inte alls tung!:)

  3. Ser jättebra ut! Vacker både med och utan smink. :)

    Hann inte träffas nu när jag var hemma, fullspäckat schema. MEN. Kommer ju hem till Jul en liten längre sväng så kanske hinner med en fika då istället? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *