Revolutionerande ansiktsserumet Snoxin!

Revolutionerande ansiktsserumet Snoxin!

_MG_3032

Alltså när Snoxin damt ner i min brevlåda så fattade jag inte alls vad det var för blicken fastnade på namnet Snoxin som enligt mig lät som något man tar när man snarkar för mycket eller är förkyld! Men..låt inte namnet lura er för Snoxin är visst en lillebror till Nanoblur som var het på tapeten för ett tag sedan!

Snoxin är ett ansiktsserum som ska ge en märkbar och långsiktig reducering av rynkor och insjunkande hud. Den ska effektivt reducera synligheten av fina linjer, rynkor och plumpa upp huden! Den kan (ja det står kan) ge resultat inom 7 dagar om man använder den regelbundet!

Jag gillar att resultatet KAN synas om 7 dagar men att det även står att man bör använda produkten regelbundet enligt instruktioner i minst 12 månader….är det ett tryckfel i min information eller menar dom allvar? Don´t know at the moment!

Hur rekommenderar dom att man använder Snoxin då?

Man ska applicera en liten mängd två gånger om dagen och då efter rengöring men innan den dagliga hudvården!

Hur fungerar denna mirakelkräm med namnet Snoxin egentligen?

Snoxin innehåller peptider (och nu blir det överkurs för många misstänker jag inklusive mig själv) som bland annat den välkända Matrixyl peptiden samt SYN-AKE och SNAP (precis!) som ska reducera insjunkande hud, skador på hudens struktur, uttryckslinjer och rynkor! Snoxin ska bekämpa ALLA aspekter på åldrande i ett steg.

Visst låter Snoxin pretty amazing? Och inte behöver du betala flera tusenlappar för denna lilla mirakeltub heller! 299sek för 30ml men eftersom jag inte provat den ännu så vet jag inte hur länge en tub räcker!

Jag kan inte påstå att min hud är speciellt åldrad ännu trots att jag snart fyller 31 (jag lever fortfarande på att kille på 19 år och kille på 18 år inte trodde mig när jag sa att jag var 30 i helgen och krävde att jag visade leg, ni skulle sett deras ansikten…jag kommer leva gott på det länge!) så jag vet inte om jag är den mest optimala testpersonen. Men om jag testar så kanske jag ser ut att vara 25 några år till? ;)

2 svar på ”Revolutionerande ansiktsserumet Snoxin!

  1. Ja fick visa körkortet när jag skulle byta en trisslott nyligen.. jag vet inte om det tas som en komplimang. Så ung vill jag inte se ut! Får börja sminka mig? Haha

    1. Haha du ser väl ung ut! :) Tycker personen i kassan att du ser ut att vara under 25 måste dom ju fråga typ ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *