Roxie Heart Stealer.

Roxie Heart Stealer.

Tänkte bara visa er att jag har min roxie heart stealer på min nyckelknippa :) Jag hoppas såklart på att hon ska hjälpa mig att fånga ettt hjärta ;) Vi får väl se hur det går med det dock ;) Men vill du ha en egen Roxie Heart Stealer eller någon annan voodoll så kan ni just nu vinna en här hos mig :) Det är tre vinnare som kommer dras och tävlingen avslutas 6:e Juli :)

23 svar på ”Roxie Heart Stealer.

 1. Hehe jo upp har jag kommit, men det har blivit lite snoozanade eller vad det kalas, sånt man ångrar sen när man stressar och inte hinner göra sig i ordnin enligt planerna.

 2. Åh det är ju den som jag vill ha! Vinner jag inte den hos dig så tänker jag köpa den så fort jag får pengar haha. En sista desperat handling liksom ;)

 3. hon är soet :) jag väntar på min på posten nu. hur många dar får man vänta? jag hoppas hon fångar ett hjärta åt dej. blir nog inte alltför svårt för du är vacker :) hihi.

 4. Hehe. Har den där på min nyckelring också, men jag tror att ödet är förseglat som det är redan på den fronten som den är "laddad" för. Men kanske hjälper lite på traven? ;)

 5. åå jag vill vinna roxy…håll gärna utkik på min blogg kommer lotta ut spännande priser som underkläder,märkesprylar & sexleksaker just nu leggings från evas underkläder!avgörs ikväll!

 6. haha nej, bara nesquik :/ Oboy ar nagot som bara finns i Skandinavien tror jag. men du, sag till nar du har avslutat din andra tavling sa kan vi kora igang en. kram! :)

 7. Ja det är kanske lite svårt att säga en :)

  Tack för att du svarade!

  Ha en underbar kväll

 8. Hej och TACK Cilla.

  Tack för att du tog dig tid att kolla hur jag mådde. Du fick mig på mycket bättre humör..

  Jag är säker på att din voodoll kommer att hjälpa dig att hitta någon, men jag tycker inte att du behöver någon hjälp. Du är vacker, trevlig, snäll och hur charmig som helst..

  Lycka till med ditt letande och tack igen.

  Kramar från en vän.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *