Säger som alla andra: God Jul :D

Säger som alla andra: God Jul :D

För första gången på X antal år så jobbar inte jag på Julafton :) Bara det är nog en julklapp så det räcker och blir över för min egen del :) Detta är även första Julafton som jag beslutat mig för att fira helt själv! :) Känns som ett riktigt bra beslut för min egen del :)

David har precis flyttat in i en 2:a så det är den jag har belamrat över helgen ;) Jag har storhandlat inför idag och imorgon men ändå så upptäcker jag saker som fattas hela tiden..som kanel! Ingen tomtegröt till mig på morgonkvisten inte…haha ;) Men det gör inte så mycket för det känns som jag inte har några ”typiska” jultraditioner i alla fall med tanke på att jag alltid jobbat början av Julaftonen i jag vet inte hur många år…Får skaffa riktiga jultraditioner längre fram i livet :)

Nu tänkte jag äta lite frukost för att sen bege mig iväg och fixa sånt jag upptäckt att jag kanske borde ha för att underlätta helgen :)

Kl 15.00 blir det i alla fall Kalle Anka, det är väl den traditionen som jag har i alla fall ;)

God Jul på Er underbara läsare och vänner! <3

14 svar på ”Säger som alla andra: God Jul :D

  1. GOD JUL! Ät gott och må fint!
    Verkar som ett vettigt beslut om du frågar mig;)
    Alla behöver inte det traditionella firandet.

  2. God jul fina du! Jag har också alltid jobbat på julafton, iår var första gången på väldigt många år jag var ledig. Tyckte du om att fira själv? Jag firade med syster, det var mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *