Julia – tjejen som nog kan ALLT om dofter.

Julia – tjejen som nog kan ALLT om dofter.

Vill ni lära er om parfymer och dofter så börja läsa Julias blogg! Efter att Cecilia Berman berättade om en mängd goda dofter från Lanvin på Daisy Beauty Day så fortsatte Julia att lära oss lite om rosens doft! Det kändes lite som att jag satt där och tänkte..”huuuuuur kan hon allt det här?!?!”….Hon var grym! Vi fick dofta på en mängd parfymer som innehöll ros varpå verkligen allihopa doftade helt olika enligt mitt luktsinne! Osmart nog glömde jag anteckna vilken som slutligen blev min favorit…bad blogger!

Jag är otroligt imponerad av Julias kunskap eftersom jag själv aldrig varit direkt insatt i dofter. Jag har mer tänkt ”åh den här luktade gott” eller ”nej usch!” och inte direkt tänkt mer på vad parfymen egentligen doftar.

Nej, Cecilia & Julias presentationer under Daisy Beauty dagen var riktigt intressanta och jag insåg väl mer eller mindre att jag måste ha ett väldigt dåligt luktsinne som har väldigt svårt att faktiskt säga vad saker och ting doftar…som tur är var jag inte ensam ;) *puh*

HÄR har Julia skrivit ett blogginlägg som heter ”Rosen – från blomma till parfym” som innehåller ungefär det hon berättade för oss! Riktigt intressant så ta er en titt :)

3 svar på ”Julia – tjejen som nog kan ALLT om dofter.

  1. Jag håller med dig! När jag läser hennes blogg så fattar jag liksom VARFÖR jag tycker si eller så om en doft. Hon är helt suverän! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *