Sakta men säkert…med betoning på sakta!

Sakta men säkert…med betoning på sakta!

Jag & David bor i världens kaos men så snart ekonomin tillåter så kommer i alla fall hallen vara som jag vill ha den! Hallen är väldigt knasigt utformad så någon större byrå får vi tyvärr inte plats med även om gudarna ska veta att jag hade behövt mer förvaring ;) Den lilla byrån och hatthyllan är från jysk. Den typiska hatthyllan som alltid sitter i dessa hyreslägenheter ville jag inte ha kvar, dom är så fula och tråkiga. Skostället måste målas om vitt dessutom eftersom jag vill ha hela hallen åt det vita hållet och en sådan liten sak som att skostället har fel färg stör mig något enormt….haha ;)

Sitter just nu och letar efter tavlor för fullt då jag vill ha en lampa samt tavlor ovanför byrån :) Riktigt roligt att kolla efter inredning på nätet och just nu har jag surfat omkring mycket på Drömhuset, Coast & Country, Louise Einterior och Trend4you bland annat :) Kollar mest efter passande mått och motiv som jag gillar just nu. Jag bara känner att jag vill försöka komma i ordning lite mer eftersom hela lägenheten just nu ser ut som hej kom och hjälp mig med möbler som inte passar ihop, ingenting på väggarna någonstans och inga mattor ens en gång (hejsan eko!).

Ja jag vet, väldigt mycket vad jag vill ha men jag har tagit ifrån David rätten att inreda…haha  ;) Han verkar mest nöjd så länge det är städat (vilket är rätt omöjligt än så länge tyvärr med tanke på att jag har typ mer kläder/smink/prylar än vad det finns förvaring) och den dagen vi har råd att köpa ny tv så kan han få bestämma när det kommer till såna saker ;)

Nu ska jag surfa vidare efter en tavla eller två att ha i hallen för jag är fast beslutsam om att hitta en i helgen! ;)

 

10 svar på ”Sakta men säkert…med betoning på sakta!

 1. Yeey, jag hoppas att få se mer inredning i din blogg nu! ^^

  Jag är också ute efter tavlor till lyan, en kompis till mig är duktig på att måla tavor. Så jag ska göra en beställning hos henne så man får en tavla som inte alla andra har.

  sv; klart, du ska komma! Du har 5 månader på dig att spara pengar typ ;)
  Om det blir dyrt med hotell så kanske kanske kanske ni får plats här i lägenheten men vågar inte lova något.

 2. Sv: Söt tavla oxå, blir nog finemang det där:)
  Är inte så bra på att rimma & dikta jag heller så slängde bara i hop nå slarvigt snabbt. Tänkte att skriver man värsta långt borde han ju inte palla läsa :P

 3. Sv: Jasså? Va trist att du blev ensam framför mello :( hade jag vetat det hade jag kidnappat hit dej !
  Vad gör ni i dag då? Mange och Mira ska snart på gympa dem. Annars no idea men borde ta vara på de fina vädret eg.

 4. Fin hatthylla.=) Mycket finare än de som normalt sitter i hyreslägenheter.

  Sv. Visst är den? Jag är grymt sugen på den jackan faktiskt.=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *