Seriöst företag?

Seriöst företag?

I somras så vann jag ett valfritt par från Stevemadden.se hos Linda. Tror ni att skorna någonsin dök upp? Nope. Snacka om besvikelse! Ändå mailade jag kundtjänsten säkert 4-5 gånger och Linda försökte kontakta dem X antal gånger hon med då hon också blivit lovad ett par skor som inte dök upp. Nu när jag skulle kolla sidan så verkar inte Stevemadden.se inte ens finnas kvar?

Skit företag ;) Jag ville ju verkligen ha de där skorna! Jag & Linda har setat och varit rättså arga på de där "snubbarna" (eller vilka som skötte företaget) ihop några gånger ;) haha

Men det här är en av anledningarna till att jag oftast vill ha de saker jag tävlar ut hemskickade till mig för att vara 100% säker på att faktiskt priserna kommer komma fram!

O appropå tävlingar så funderar jag på att starta en goodiebag tävling snart. Jag har flera fina priser här hemma som ligger och väntar på att tävlas ut! :) Jag ska bara orka ta bilder på allt och göra ett kollage! ;)

21 svar på ”Seriöst företag?

 1. Men vafan!? Jag skulle ha blivit fly förbannad!

  Märkte nu att hemsidan verkar vara nere… sneaky, sneaky!

  Tråkigt för Linda också, att samarbeta med ett så pass oseriöst företag :/

 2. Men va konstigt…när jag beställde mina skor så kom dom jätte fort och så var de fel på dom och dom skickade ett par nya på engång så nu sitter jag med ett par extra par här hemma som dom inte ville ha tillbaka asg Han var jätte trevlig att ha att göra med oxå…

 3. Hehe ja det är en hel del, dessutom så ska det ju köpas klappar till min pojkväns familj. Så det blir en del till på de där 13.

  På tal om tävlingar.. jag har inte fått hem ngn tröja från pinkywebshop :( inte än iaf.

 4. runt 70 cm tror jag. jag är en pendlare när det gäller midjan. haha. i värsta fall kan jag ju skicka upp den och passar den inte är det bara att skicka tillbaka?

 5. Samma med det där modeakuten.. Jag vann 2 saker därifrån som aldrig kom fram och det ena var alla hjärtans dag present.. :S Hon svarade dock på de första mailen men sen sket hon bara i att svara.. :/ Inte speciellt seriöst det heller..

  Min kusin köpte skor ifrån dom som gick sönder efter typ en användning eller två.. Så det var väl skräp alltihopa iaf.. :/

 6. Shit va tråkigt när man blir blåst så där. Palla att människor inte kan vara ärliga och rakryggade.

  synd att du inte fick dina skor tjejen. Men tomten kanske kommer me nått lika fint till jul..=)

 7. Vad trist att det blev så!

  Jag var jätteglad när Steve Madden öppnade sin svenska nätshop. Jag tänkte att alla de fina skor som finns på stevemadden.com nu skule bli mer lätttillgängliga, men så blev det ju inte. De uppdaterade aldrig och nu verkar de ju ha försvunnit…

 8. Modeakuten har skitit i att skicka en vinst till mig en gång och om man vinner från Evas underkläder får man inget heller. Jag förstår inte hur dom kan göra så. Det kan inte gynna dom lika mycket som att hålla vad dom lovar.

 9. Fy fan vilken jävla stil, jag hade startat krig minst sagt! Dom där skorna är ju to die for och jävlas med sånna grejer, så blir det hus i helsike. Ni borde ju kunna stämma dom eller nått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *