Idag köpte jag…

Idag köpte jag…

NOLL julklappar! Men jag har i alla fall köpt linser för 3 månader framöver samt beställt en mobil till mig själv. ÄNTLIGEN. Jag ville ha en Nokia N95 men den hade dom inte i lager och den görs inte längre hos leverantören (eller något sånt) så dem kunde inte ta hem den till mig heller. Den hade säkert funnits på andra ställen men det var ju på Expert jag har en garanti på 3500:- och jag har ju hållt på o krångla med detta jäkla mobilbestyr så pass länge nu så jag bad dem ta hem en N85 istället. Ingen aning om den är bra eller inte men men ;) Har jag tur så får jag den redan på torsdag *håller tummarna* Annars kan jag inte hämta den förrän efter jul, tyävrr.

Så på torsdag ska jag till Mora o bland annat lämna tillbaka Wii fit till Anna, Handla julklappar och förhoppningsvis hämta ut en ny mobil!

10 svar på ”Idag köpte jag…

  1. En sån köpte jag för ca tre veckor sedan och är nöjd än så länge.. har den i ofs bara till at ringa, sms:a och ta kort med.

    Hittar dock inte hur man infogar smileys…. ilandsproblem alltså =)

  2. jätte trevligt :P

    det som irriterar mig är att det dyker upp ett nytt problem när man tror att det första är löst.

    själv har jag lärt mig att det bästa man kan göra är att köpa den billigaste mobilen man hittar för då gör det inte så mycket om den går sönder vilket den med all säkerhet kommer att göra. ;)

  3. Varför beställer du inte linser på nätet? det är braaaa mycket billigare och du slipper åka och handla dem, du får dem direkt i brevlådan =) Så gör jag varje gång =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *