Ska börja testa: L’oreal Infallible long lasting perfecting foundation.

Ska börja testa: L’oreal Infallible long lasting perfecting foundation.

Idag köpte jag en ny foundation eftersom min favorit från Isadora är inne på sin sista vers och min foundation från Max Factor Xperience har jag lyckats lägga på något bra ställe så jag inte hittar igen den :( Jag stod i valet och kvalet om jag skulle köpa en ny Isadora High preformance eller om jag skulle testa en annan foundation…eftersom jag försöker driva en skönhetsblogg så tänkte jag testa en foundation från L’oreal denna gången nämligen Infallible long lasting perfecting foundation. Gillar jag den inte kan jag alltid köpa High Preformance från Isadora sen ;)

Denna från loreal låter i alla fall jättebra ”på pappret”:

Tack vare sina antitrötthetspigment är Infallible Foundation den första foundation från L’Oreal Paris som motstår trötthetstecknen, samtidigt som den håller i upp till 16 timmar. Perfekt resultat med Infallible Foundation: Hindrar ojämnheter och mörka ringar från att synas, Behåller hudens pigghet och lyster, Dämpar glansigheten och Naturlig konsistens som inte lämnar några kanter.

Ska bli intressant att testa denna! Jag köpte min på Konsum för 159kr och jag köpte nyansen 120 Vanille. Orkade inte riktigt stå och testa ut foundationen lika grundligt som jag brukar så vi får se om nyansen passar mig! (jag var hungrig när jag höll på..haha!)

12 svar på ”Ska börja testa: L’oreal Infallible long lasting perfecting foundation.

  1. Hej! Hur brukar du applicera din foundation? Jag gör det oftast med fingrarna men undrar om resultatet blir bättre med borste, eller svamp? Vad rekommenderar du? Kram

    1. Många gånger använder jag faktiskt fingrarna! Men ska jag lägga en partymakeup så använder jag alltid en svamp runt ögonen för att kunna applicera bättre där. Jag använder alltid ”trekantiga” svampar. Jag har en borste men kan ibland tycka att resultatet inte blir lika bra som med en svamp. Men det är nog en vanesak.

      Sen beror det såklart lite på vilken foundation du brukar använda. Men är den flytande så funkar det med både fingrar, svamp och borste :) Fingrar är ju lite ohygieniskt men så länge man bara fingrar i sitt eget ansikte tycker jag det är ok ;)

  2. Vad kul att du ska prova just den, jag har ju funderat på att köpa den men inte vågat :) nu får man veta om den är bra då alltså :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *