Make Up Store Spring 2011 look: Pixel

Make Up Store Spring 2011 look: Pixel

Vad otroligt svårt det var att hitta information om Make up stores vårkollektion Pixel! Har dom inte skickat ut pressbilder ännu? Hos Nina hittade jag i alla fall lite som ser ut att vara information och bilder om Pixel.

Från vänster till höger på ninas hand så har hon målat: Eyedust pots in Hectic and Dreamlike, Microshadow in Beautiful Morning and Fade.

Vill ni se bilder på hur glosset ”Twin” ser ut på så visar Nina det i sin blogg, jag är dock inte ett dugg imponerad av glosset då e.l.f redan säljer likande ”dubbeltuber” och genomskinliga gloss är inget jag ropar halleluja över ;) Hon visar även upp tre nagellack som jag antar kommer ingå i kollektionen. Kul att få se lite swatches! Ser ni någon favorit redan nu? Kollektionen kommer släppas i Mars 2011 och jag väntar med spänning på att få se mer av denna kollektion!

Alla bilder och information kommer från Ninas blogg.

8 svar på ”Make Up Store Spring 2011 look: Pixel

  1. Har inte ens hört talas om kollektionen. Makeupstore borde vara lite mer framme med marknadsföringen och press när det kommer till sånt så säljer dom säkert mer :p

  2. Sv: Ja dom har ju varumärket så jag förstår inte varför dom inte gör som tex Isadora och Depend och marknadsför sina nya kollektioner.

  3. Har inte heller hört talas om deras nya kollektion. Men färgglad är den allt. Vet inte om jag skulle använda mig av dem färgerna men :) Tror det är dags för mig att hänga med i svängarna nu ;) hehe.

    Hoppas allt är bra med dig söta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *