Ska testa produkter från PURE.

Ska testa produkter från PURE.

Kommer ni ihåg mitt inlägg om det nya märket PURE? Jag ska testa lite produkter som verkligen är typiska Wysteriia! Brown Sculpt Brunette ser ni uppe i vänstra hörnet och den har jag faktiskt börjat testa redan idag :) Tre olika eyeliners: Liquiliner (den med pensel), Cake eyeliner och luxe creme liner. Whisper blush i nyansen sheer satin som är en tjusig rosa nyans och ett läppstift som verkar ha en riktigt skön formula som självklart är i en röd nyans ;) Spännande! Nu har jag allt för att ge mig själv min favoritlook: Eyeliner och röda läppar! ;) Kommer recensera produkterna när jag testat dom :)

11 svar på ”Ska testa produkter från PURE.

  1. Sv; tack så hemskt mycket, vad glad jag blir. :D
    Det är totalt andra gången jag står framför kameran så man får nog vara ganska nöjd ändå. Roligt att prova på någonting nytt.

  2. Produkterna är helt ok, men jag tkkr ej ni ska stödja denna butik!!!! Ägaren är inte klok och jag vet detta då en klasskompis till mig jobbade för dem ett tag. Tjejjen kom gråtandes till skolan ibland för att hennes chef var galen! Hon sa aldrig vad det var, men gissar på nåt ganska elakt om man som vuxen tjej gråter över det! Har själv varit i butiken, och då snakkade försäljaren illa om både face och makeupstore.. tykker det är illa då de såg ut som om de kopierat dem ganksa hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *