Skriv på!

Skriv på!

Hos Lavica så hittade jag denna protestlistan mot djursex. De senaste dagarna har bland annat Expressen skrivit mycket om sjuka människor (ja, jag tycker dom är sjuka) som anordnar hemliga "sexmöten" bland annat på ett hyrt dagis för att prata om hur dom har haft sex med djur etc. En småbarnsmamma som tränar hundvalpar till porrfilm? Vart är världen på väg?! Djur har DÖTT pga dessa sjuka människor.

Förhoppningsvis är det en lag om detta redan på gång.

Skriv på listan nere till vänster på sidan – NU.

17 svar på ”Skriv på!

 1. Djursex bör förbjudas. Inte av djurskyddskäl i första hand. Djurplågeriet inom matindustrin från djurskyddsynpunkt ett "skyhögt" värre ont, så ur den aspekten är det "sila mygg och svälja kameler", vilket naturligtvis alldeles undgår en sedvanligt korkad minister.

  Nej skälet är ett helt annat, nämligen den allmänna sexuella kulturförskämningen. Allsköns äcklerier tillåts breda ut sig fullständigt hejdlöst, vilket förpestar hela samhällsatmosfären. Det måste pressas tillbaka med brutal kraft. Av detta enda, verkligen mer än tillräckliga skäl bör djursex förbjudas.

 2. Ja, de där människorna är SJUKA, PERVERSA, ÄCKLIGA och borde inte få leva. Det tycker jag och det står jag för. Fy fan….

  Jag hade en granne som tyckte det var OK att ha sex med djur och han hade tyvärr en hund. Och till råga på allt erbjöd han sig att vara hundvakt åt Kompis (min hund)!!! SKulle INTE tro det!!!

  Nu ska jag skriva på protestlistan….

 3. Jag har skrivit på! Förstår verkligen inte varför det inte redan är förbjudet.

  Hur kan någon tycka att det är rätt/okej att ha sex med djur.

  DET ÄR JU SÅ FEL DET KAN BLI..

  Usch jag blir fan äcklad av dessa vidriga "människor" som tycker att djursex är helt okej.

 4. Nu har jag skrivit på listan! Helt sjukt att det är lagligt. Det finns en lag på att man inte får skjutsa på cykel, men det är lagligt att ha sex med djur. Sjuka Sverige!

 5. Jag finner inga ord om vad jag tycker om saken. Jag klarade inte av att titta på insider för jag blir för mycket berörd.Jag kan inte förstå att det INTE är olagligt att ha djursex…Vad tänker folk med? Såna som har djursex borde få kuken avskuren och kastas in i en isolerings cell och stanna där för gott..

 6. Har såklart skrivit under!

  Tänkte fråga om du skulle kunna skicka inlägget med koder o så till mig? Skulle gärna vilja posta det och länkarna på min blogg men e itne så haj på hur man gör sådant… Och känns som att fler klickar på ett sådant inlägg än om jag bara skriver adressen om du fattar… skriver såklart dit att du har hjälpt mig!

 7. Listan är påskriven. När jag såg Insider som handlade om detta, jisses vad ont det gjorde i mig.

  & som svar från min blogg;

  Jag är rätt bra på att höra fel, ibland när man borde göra det som minst (vid seriösa samtal osv…)

 8. självklart skriver jag på denna lista! jag har varit aktiv i diverse djurskyddsorganisationer, och är sedan många år djurrättsförespråkare.

  det övergår mitt förstånd vilken grymhet människorna besitter.

  jättebra att du tar upp detta!

  kraam//smula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *