sluuuut!

sluuuut!

Just nu är min vardagsfoundation på sista strået! Min roll on true match foundation från loreal har jag faktiskt varit väldigt nöjd med. Täcker bra och den räckte ungefär 2 månader och då har jag nästan använt den dagligen, helt ok ”livslängd” på den med andra ord. Jag slutade dock använda rollern tillslut och applicerade med en svamp istället. Jag tyckte det kändes som foundationen blev ”skitig” (såg ut som det blev ludd) av rollern nämligen! Ni kan se ett videoklipp när jag testar roll on foundation HÄR.

Nu är ju frågan om jag ska köpa en likadan nästa gång eller om jag ska testa något annat? ;)

Då jag älskar att testa nya produkter så finns ju risken att jag testar något nytt även om jag gillar denna väldigt mkt! Får spana in utbudet på Lördag då jag är ledig!

10 svar på ”sluuuut!

 1. Okej, ja alla säger väll olika beroende på deras erfarenhet eller hur dom har uppleft. Min farmor skrek rakt ut; DIT SKA NI ABSOLUT INTE ÅKA haha. dom var där förra året och vart dåliga och hade inge roligt alls men är väll lite skillnad på äldre och yngre:P

 2. MAC!!! De har lätt de bästa foundationsen ever. Dock har de slutat med sin stick-version vilket är big booo då den var helt underbar. Men de har massa andra formulas som är helt underbara, lite dyrare men de är dryga (den jag har nu har jag använt nästan dagligen sen i oktober och den är långt ifrån tom).
  Check it out ^^

 3. Ja den verkar ganska bra :O Får se om jag ser den eller Shutter island i helgen ^^ Hm, jag funderar på den där foundationen men vet inte, den jag har nu är jag grymt besviken på :O

 4. Klart störande att du inte längre finns med på bloglovin ;)

  Testa nytt! Säger jag som aldrig köper nått annat än lancomes foundation för att jag vetatt jag gillar den :P

 5. jag tkt inte alls den där var bra. fick ha flera lager för att dte skulle täcka och då kändes den så odryg, så mkt är dte ju inte i den heller… älskar min mineralfoundation från hhminerals :)

 6. New Foundation?!
  Har du testat ELFs Mineral makeup? Jag är helt kär i deras Mineral Concealer (den ljusaste mineral foundation är för gul för mig, därav concealer). På vintern använder jag den ljusaste färgen och på sommaren den näst ljusaste. Och ”buffar” man in den med Sigmas F80 Flat top synthetic Kabuki borste så håller det som berget hela dagen (har även testat utan primer) och med ett naturligt resultat. Ser inte alls ut som man har kilovis med spackel i ansiktet, även om man ”buffar” på ett par lager.
  Rekomenderas starkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *