testat lumene true natural volume.

testat lumene true natural volume.

Senaste två månaderna har jag använt mig utan lumene true natural volume mascara som ska ge maximal volym och intensitet och ska innehålla 90% naturliga ingredienser.

Produkt: lumene true natural volume mascara.
Storlek: 9ML
Pris: Cirka 120Kr.
Finns att köpa här: Åhlens, Kicks.
Om produkten: Mascara som ska ge maximal volym och intensitet och ska innehålla 90% naturliga ingredienser.
Resultat: Jag tycker den ger ett riktigt bra resultat på mina fransar. Den kladdar inte, den klumpar inte och den har räckt väldigt länge utan att torka ut! Jag brukar slänga mascaror efter 2 månader men denna är fortfarande så pass bra att jag kommer använda den lite längre. Enkel att tvätta bort. Jag hade dock önskat lite mer volym, nu är ju det lätt fixat genom att måla flera lager dock.
Passar dig: Alla, även er med känsliga ögon!
Betyg: Bra budgetköp i mascara världen! Jag är faktiskt jättenöjd med denna :)

9 svar på ”testat lumene true natural volume.

  1. Ahh, trodde lumenes mascaror knappt gav nåt resultat alls.. lite som Apotekets nästan =) Men naturliga ingredienser gillas skarpt! Priset också!

  2. grannen under, hennes två andra katter är galet smala, det STINKER kattpiss i hela hennes lägenhet, i trappuppgången och tidvis går det även upp i våran. Hennes katter springer alltid lösa i trappuppgångarna, skiter överallt och tigger mat och kärlek av allt och alla. men när ägaren närmar sig kryper de ihop av rädsla.

  3. Men dööööh det är faktiskt fler som sagt att jag inte ska åka dit haha, fast nån har sagt att det är varmt och skönt där med. Men det blir nog spanien någonstans iaf.

  4. Naj men kanske inte behöveer vara i Europa men bara det är varmt och skönt. Sen har jag inte råd att vara borta mer än en vecka så får bli ganska nära. Gillar ju Grekland men tror inte att det är så jäkla varmt där nu??

  5. Nah nog ere väl så, när man stressar och skyndar sig på missar man väl lite som man i vanliga fall inte hade gjort.
    Stressigt och taskig lön, låter som det ska i början av en karriär ;)

  6. Men det låter ju som en plan =) Då haru jobb som mua med dig i meritlistan och sommaren framför dig att hitta på något nytt spännande =) Kanske komma och kramas med mig lite ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *