Smart knep att få bättre översyn över dina nagellack!

Smart knep att få bättre översyn över dina nagellack!

Smart knep att få bättre översyn över dina nagellack

Smart knep att få bättre översyn över dina nagellack!

Det här är något jag har tänkt göra en längre tid men eftersom det är lite tidskrävande så har det inte blivit av! Jag förvarar mina nagellack i en Helmer från Ikea och eftersom dom förvaras stående men ovansidan av flaskan mot mitt håll så ser jag inte vilken nyans lacket har! Ett fåtal märken, som Isadora på bilden ovan, har namnen på ovansidan av flaskan men jag tycker inte det räcker! Så jag har med hjälp av en dotting tool börjat dutta lacket på korkarna för att enkelt och snabbt se vilken nyans lacket har så fort jag drar ut lådan! HALLELUJA MOMENT! Det här underlättar något OTROLIGT!

Ikväll har jag tagit mig tid till att påbörja detta projekt med alla nagellack! Äntligen! Ser ni hur enkelt det blir att se vilken nyans lacket har? I´m loving it!

Dom 2 senaste dagarna så har jag tokrensat (hur många halvanvända produkter kan man äga? Som skönhetsbloggare – en hel del…) och sorterat bland alla mina produkter, och än är jag inte klar! :O Jag har typ bott i världens produktkaos en längre tid och det är det jag vill komma ifrån nu! Jag bor bara i en 1:a och det fungerar inte att ha det så oorganiserat! Så att ta mig tid till att göra en sån här sak känns välbehövligt!

Smart knep att få bättre översyn över dina nagellack eller hur? Har du inte redan gjort så här så är det dags att göra det nu!

3 svar på ”Smart knep att få bättre översyn över dina nagellack!

  1. Nee ett sådant sammanträffande.. jag tänkte på det här knepet häromdagen då jag satt och kollade igenom min nagellacks samling.. det är rätt irriterande att sitta och dra upp alla flaskor för att se nyansen :)
    Jag förvarar mina i en gammal byrå så de står också upp och jag måste verkligen ta mig tid att göra detta… perfekt för en tjejkväll kanske med bästa vännen :D
    xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *