Snart är det dags igen!

Snart är det dags igen!

På fredag blir det återigen ett besök i Stockholm. Ingen aning än om det bara blir över dagen med bil eller om jag sover över fredag till lördag och tar tåget men dit ska jag i alla fall! :) Som det ser ut just nu så blir det bara över dagen med bilen då det verkar klurigt att hitta sovplats en fredag till lördag…folk är bra upptagna! :) Så om det är någon som vill till Sthlm över dagen på fredag så vet ni vem ni ska lifta med samt hålla vaken ;) hehe!

13 svar på ”Snart är det dags igen!

  1. Härligt! Å så kul det hade varit om jag också hade fått gå på detta- jag tror jag ska börja blogga jag också! Nej förresten- jag nöjer mig med att läsa alla fina, inspirerande bloggar som du och en del andra skriver.
    Hoppas du får en härlig kväll, snyggis :)

  2. *seeeeeeeg på att svara* Jag funderar på att klippa lite hemma, men vi får se =) Det är galet skönt att ha blivit av med företagen och kunna jobba lite mer normalt och att framför allt slippa stressen och pressen och oron resten av dygnets 24 timmar ^^,
    Blir du i Sthlm till lördag? Tänkte på hur vi skulle göra med samåkandet? =)

  3. Du kan ju slagga här hos mig i Sunbyberg! Vi har kanske den obekvämaste bäddsoffan man kan hitta men det är ju iaf en sovplats :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *