snart ska jag unna mig godis!

snart ska jag unna mig godis!

förstår ni hur plågsamt det är att vara sjukt godissugen på mitt jobb när det står pallvis med godis ute på lagret? 24 dagar har jag varit utan godis nu men till helgen så ska jag mumsa i mig både det ena och det andra ;) det är ju påsk liksom….? ;) efter påsken så blir det godisuppehåll igen dock, om jag nu klarar av att göra det igen ;) men allt som allt kommer jag ha hållt mig borta från godis i 25 dagar i alla fall :) väldigt duktigt med tanke på hur mycket godis / chips jag ätit tidigare :)

jag är fan ganska bra ibland ;) hihi.

21 svar på ”snart ska jag unna mig godis!

 1. Det är sjukt men jag känner INGET sig alls trots din bild på massa godis. LCHF is the shit! =)

  Haha tack för att du tycker mitt påskris är snyggt. Jag har fått höra mycket om det men inte att det är snyggt… Mer att det är ”porrigt” och att det är ”fel färger på fjädrarna”. Men orka bry sig! I like it! =) Och det är huvudsaken.

  Jag önskar dig en glad påsk tjejen! Kram

 2. Ja jag tyckte det verkade lite kul. Och bra då det ibland är svårt att komma på vad man ska fota. :)
  Fast man behöver ju inte vara med varje vecka. Hihi

 3. Du- en godisbit blir man itne tyngre av ;) så nog kan du unna dig några bitar. Fast är du som jag och typ.. frossar… så stay away from it!

 4. Grymt duktigt säger jag:)

  Är från Falun från början även om det var ett tag sen jag flyttade därifrån. Familjen är iaf kvar så det blir besök lite då och då.

  Håller tummarna för dig när det blir dags för vägning…men det är ju ett överskådligt mål! Mitt känns lååååååångt borta men så har jag ju en helt annan bakgrund till extrakilona också:)

  Kramar

 5. Nej kommunen ger bara sommarjobb för de som går i årskurs 1 på gymnasiet.. Och dessutom lottar de. :P

  Jo att inte äta kolhydrater alls går ju inte, jag kör en vecka helt utan och sedan med lite mer. Man får ha lite ’sunt förnuft’.. Jag har märkt små saker som att till exempel äta på en mindre tallrik gör mycket! Nu är det ju modernt med så stora så man tar alldeles för mycket mat..

  Vad duktigt att du hållt dig så länge! :) Då förtjänar du verkligen lite påskgodis! ;P

 6. Man får lov till att äta godis vid påsk så det är bara att mumsa i sig ;)

  Jag hittade tusan en skinnjacka! Wohoo :D

 7. haha usch. så där ser det ut på mitt jobb också. 1 stor pall med naturgodis (man måste älska cashewnötter) och två gigantiska pallar lösgodis.. på det har vi ju en speciell påskgodishylla ute i butik. Farligt farligt. Hittade några fantastisk goda choklad ägg med nougat i idag – svårt att hålla sig ifrån :)

  Ja, 2an var given, sedan stod det mellan 3an och 4an för min del. Jättefina allihopa.

 8. Jobbar du i butik? Jag skulle tycka det ar skitjobbigt att se allt godis hela tiden :) Fast man kanske blir less det?

  Jag brukar gå på olika gruppass som spinning, bodypump, core och sånt, men på sistone har det inte blivit så mycket… Har så dålig diciplin! Jag har även en crosstrainer hemma som mest bara står i ett hörn. Jag är grymt imponerad över att du står på den en timme, jag är slut efter en kvart :P

 9. Du är jätteduktig! :D Själv höll jag mig 52 dagar utan godis o annat gott, innan jag tyvärr bröt det när jag var i sthlm i helgen! Men, bra duktigt ändå :D
  O jag tycker bild nr 2 är finast i inlägget nedan :) Kramar

 10. Ja fy jag har ätit alldeles för mkt godis nu under påsken.. Måste verkligen skärpa mig nu! :P Men det får bli efter helgen.. (a) haha! :P *säger hon och tar en godibit till*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *