fyra nya bilder.

fyra nya bilder.


äntligen har lite nya bilder trillat in :) dessa bilder kommer från det här fototillfället i nynäshamn :) jag äger inte många vanliga porträtt på mig själv när jag ler så dessa bilder behövdes verkligen i min portfolio! Det är Robert Milovan bakom kameran och Annelie som har sminkat :)

Hade tänkt maila in en eller två bilder till min agentur. vilken av dessa är ert favorit porträtt? :)

52 svar på ”fyra nya bilder.

 1. Jättefina bilder. Väldigt svårt att välja ut tv´å favoriter dock, gillar dom allihopa. Men jag fastnade lite extra för bild nr 2.

 2. Nummer två tror jag.. Fast alla är fina, men på olika sätt.. Gillar nog att du tittar in i kameran.. Det passade den bilden bra.

 3. Vilka härliga bilder! Jag gillade mest de två i mitten. Kul att din blogg äntligen funkar igen! har saknat din blogg. =) Kram

 4. Hm, din blogg krånglar lite emellanåt!

  I alla fall, så var det ett sommarjobb jag var ute efter. Går fortfarande på gymnasiet. Men men!

  Idag är en bättre dag! Har avslutat detoxen så nu äter jag protein också, skönt att få en mer mättnadskänsla..

  Du kör den där dieten utan några kolhydrater va? Jag ska nog också köra det. Men det är svårt att välja bort så mycket man är van vid i sina måltider! Har du någon bra sajt med mycket recept?

 5. Jag gillade de två översta bilderna bäst. På de nedre så ser du verkligen ut som en drömmare. Inget ont i det men jag gillade verkligen närheten i de översta. Berörde. :) I LIKE!!

 6. Hihi….jag som tyckte att det var solklart vilka bilder som var vackrast men här rådde det delade meningar minsann. Alla är riktigt bra men jag tycker ändå att dom 2 nedersta är fantastiska!!!

  kram igen

 7. Åh va roligt!

  Jag tycker du är fin på alla bilderna… hm… svårt att välja… men jag tror att Nr2 vinner :)

 8. Det verkar inte finnas många killar här så jag får väl stå för en mans åsikt då :)

  Jag väljer helt klart 3an… för där ler du jättevackert (oxå) men det är blicken som skådar in i framtiden som drar mest i mig.

  Väldigt snygga bilder över lag tycker jag!

  GLAD PÅSK PÅ DIG :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *