Snowcrystals lanserar nagelvårdsserien Nail Necessities.

Snowcrystals lanserar nagelvårdsserien Nail Necessities.

Snowcrystals lanserar en nagelvårdsserie som går under namnet Nail Necessities (säg det snabbt några gånger! ;P) och som innehåller sex olika produkter för naglarna! Kostar 110sek styck och säljs på Åhléns City och www.snowcrystalsweden.com

 

#321 Nail & Cuticle Rejuvenating Oil
Innehåller en blandning av berikande, djupverkande naturliga oljor som tränger in i nageln och gör den mer flexibel samt stimulerar nageltillväxten. Återfuktar och mjukar upp nagelbanden. Applicera dagligen på naglarna och nagelbanden. Massera varsamt tills oljan har absorberats. Innehåller sötmandelolja, jojobaolja, rishöljeolja, avokadoolja och E-vitamin. Mild citrusdoft.

#322 Cuticle Exfoliator Gel
Nagelbandspeeling med aloe vera för torra och hårda nagelband. Innehåller partiklar som varsamt skrubbar av döda hudceller och gör nagelbanden jämna och mjuka. Applicera dagligen på naglarna och nagelbanden, massera försiktigt och tryck ner nagelbanden. Tvätta händerna med varmt vatten. Innehåller aloe vera, mandelolja, d-panthenol samt stamceller från ros och druvor.

#323 Nail Fortifier with Calcium
Nagelstärkare med kalcium som stärker och gör naglarna smidigare samt motverkar att de skivar sig. Formar en skyddande yta som förhindrar att vatten tränger in i nageln. Rekommenderas för tunna, svaga och sköra naglar som skivar sig. Innehåller UV-filter för att förhindra och dölja missfärgningar. Använd regelbundet en gång i veckan för starka, friska naglar.

#324 Base &Top Coat All-In-One
Allt-i-ett baslack och topplack med nagelstärkande effekt. Användning som baslack: skyddar och stärker nageln samt jämnar ut nagelytan och skapar ett bra fäste för nagellacket. Som topplack: ökar glansen och hållbarheten på nagellacket. Bättra på med ett tunt lager varannan dag för att förlänga manikyrens hållbarhet och bibehålla glansen.

#325 Instant Nail Base
Ett baslack för tunna, mjuka, ojämna och sköra naglar som skivar sig. Ger volym och stöd efter en applicering och skapar en jämn yta som döljer ojämnheter. Applicera 1-2 lager, en till två gånger i veckan. Använd som baslack under nagellack eller som en naturlig, fräsch manikyr.

#326 Ultra Quick Dry & Shine Top Coat
Ett snabbtorkande topplack som ger nagellacket en torr yta på ett ögonblick. Tillför extra glans och skydd för nagellacket. För bästa resultat, låt nagellacket torka något innan du applicerar topplacket.

Jag har fått hem #322 Cuticle Exfoliator Gel och #326 Ultra Quick Dry & Shine Top Coat för att testa! Jag hoppas peelingen ska göra undervärk på mina tråkiga nagelband och att topplacket tillhör ett av dom snabbtorkande topplacken som faktiskt är snabbtorkande!

7 svar på ”Snowcrystals lanserar nagelvårdsserien Nail Necessities.

  1. Tjena! Kan du tipsa om en bra vattenfast mascara?
    Jag vet att du alltid är ute efter mycket volym och längd och det är jag också:)
    Använder endast vattenfast för att mina fransar ska hållas böjda, med vanlig mascara blir de spikraka på en gång:/

  2. Å, den där exfoliating-grejen skulle jag verkligen vilja veta mer om. Kan du inte testa NU DIREKT och säga om den gör underverk! Mvh Desperat ;)

    1. Svar till Sublimt: Testade den igår och den var sååå skön att använda! Jag har bara testat en annan tidigare men denna var det bättre klös i, helt klart :) Ska använda den varje gång jag fixar naglarna och se om dom blir bättre :) Den peelade bort utväxten på nagelbanden bra i alla fall :) Jag får alltid ”utväxt”…vet inte vad det kallas..haha :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *