[ So far so good. ]

[ So far so good. ]

Idag har jag kollat på Natoinal Treasure – The book of secrets och jag måste erkänna att jag älskar såna filmer! :) Äventyrsfilmer som är och rör om i historian eller har inslag av magi är så spännande! :) Så har du inte sett den så tycker jag helt klart att du ska spana in den! :)

Annars har jag fått goda nyheter från Dorion! :) Hon hade en svart kjol i stil med den jag sökte till en plåtning så jag ska få låna den! :D Gulligt va?! :D Jag är otroligt tacksam för det, Tack Dorion! :)

Sedan är jag så grymt nöjd med sessionen som nu ligger på MB :) Det tråkiga är dock att det känns som att mina sessioner får väldigt dålig respons på MB numera :/ Är ju därför man lägger upp bilder på MB, så att folk ska kommentera sönder dem! :) Denna session trodde jag skulle få massvis med respons med tanke på idén. Men tjii fick jag :P Tur jag har er på bloggen ;) hihi. Oh well. Tror jag ska printa en bild var från dessa sessioner och ha i min framtida portfolio! :D I know..jag har sysslat med detta jättelänge men jag har ingen portfolio än, dåligt dåligt! ;)

9 svar på ”[ So far so good. ]

  1. Jag håller med dig, trots att det är sessioner som man är galet nöjd med och förväntar sig en hel del respons så får man knappt nått alls. Jättetrist.

  2. Ja det kan vara så… men man kan ju fortfarande komma med lite kritik, känns lite som att folk är rädda för det också numera.

  3. Jag har i och för sig hört om ganska många som fått väldigt arga PM utav mottagarna till kommentarerna, så det kanske är lite avgörande för att folk inte gärna vill kommentera och ge kritik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *