Social overload!

Social overload!

Efter en underbar helg i Riga så kände jag mig ganska så utmattad när jag kom innanför dörren runt 18 tiden idag. Det tar på krafterna att vara på resande fot och jag kände en gnutta social overload! Jag älskar att vara social men ibland behöver jag verkligen få vara för mig själv! Den här kvällen är verkligen en sådan kväll! Ner i badkaret och lägga hårinpackning samt ansiktsmask och nu ska jag krypa ner under täcket till en skräckfilm och bara vara!

Hårinpackningen kommer från Unite och ansiktsmasken från Oriflame. Ansiktsmasken fick jag med mig hem efter en presentation från Oriflame under Riga resan så det var första gången jag testade den nu faktiskt!

Just nu är jag så himla glad över att jag inte börjar jobba förrän kl 14 imorgon så jag verkligen hinner vila ut lite! Jag har fullt upp i 2 veckor framöver med jobb och andra roligheter så jag behöver den vilan jag kan få känner jag ;)

Ett svar på ”Social overload!

  1. Låter som att du har en mysig kväll framför dig! Jag älskar att bada, särskilt under hösten. Nu gäller det att bunkra upp med sköna badprodukter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *