Torsdagkvällen – middag & fest på M/S Romantika.

Torsdagkvällen – middag & fest på M/S Romantika.

Torsdagskvällen så gick hela gänget och åt på båtens ryska restaurang Gourmet Romantika. Jag lyckades verkligen välja tre galet goda rätter på menyn! Pelmener à la Sibirien till förrätt, Kievkotlett till varmrätt och Jordgubbar à la Romanov till effterrätt! mums!

Efter maten så hittade vi igen denna fotovägg vid receptionen! Självklart fick några visa sina bästa sidor! ;) Ellen och Linda, never looked more pretty! ;)

Efter middagen blev det drinkar och karaoke! Jag sjöng inte, så illa ville jag dom inte ;), men Ellen, Viola, Karin & Anna var bland annat upp och röjde på den lilla karaokescenen! Grymma var dom! :D

Jag, Viola, Linda, Anna, Frida och födelsedagsbarnet Kicki dansade in på småtimmarna, drack goda drinkar och hade hur kul som helst!

Hela Torsdagen var toppen från början till slut! Tack Daisy Beauty och Tallink Silja för att jag fick följa med! :)

5 svar på ”Torsdagkvällen – middag & fest på M/S Romantika.

  1. Är fruktansvärt avundsjuk på er :) Ni verkar ha haft det toppen!
    Skulle man kanske kunna få lösenordet till dina skyddade inlägg? Förstår om du inte vill ge ut det men man kan ju alltid fråga :) Kram!

  2. Skulle du rekommendera att åka till Riga, jag vill nästan åka dit bara för att köpa massa nagellack, men är det en trevlig stad i övrigt? :)

    1. Svar till Emilia: Ja jag trivdes som fisken i vattnet! Och det var perfekt att bo på Tallink Hotell för det var gångavstånd till gamla stan, Stockmann och Origo (SMINK! ;P). En väldigt mysig stad, Gamla stan var jättefin! Supergod mat, jag åt i alla fall gott varje gång :) Och dessutom billigare mot hemma så ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *