[ Sorry My darlings. ]

[ Sorry My darlings. ]

Men nu måste jag snart rusa till jobbet så fort jag har lagt lite ögonmake! :) Har precis lagt min bas med mineralsmink från c/o Lena som jag ska recensera senare. Dag två jag testar det än så länge :) Jag tycker verkligen att det är jättekul att få testa och recensera produkter! :D Ska testa några dagar till innan det kommer en recension dock! ;)

Nu förväntar jag mig en massa kommentarer att svara på sen när jag slutat jobbet! ;)

Fotograf. Nagadez
Mua: Lisa Stenlid
Modell: Jag! ;)

21 svar på ”[ Sorry My darlings. ]

 1. Första att kommentera!

  Tack :) Vilken cool bild du har där!

  Idag ska jag plugga, känns som om det är det enda mitt liv kretsar kring nu :/ Tänkte nog faktiskt hoppa in i ett solarium & fuska lite nu när solen sprungit & gömt sig! Vi får se!

  Hoppas du får en bra dag på jobbet! :)

 2. Jag ska jobba hela dagen och hoppas att ingen dåligt händer nu när det är fredag den 13:e :P

  efter jobbet blir det nog lugnt.. :) själv?

 3. Jo allt är bara fint här.. väntar på lite fint väder bara så an slipper detta jäkla regn vi har här uppe :(

 4. jadu, idag måste jag in till banken en sväng =) sen får jag se vad som händer =) ser att du ska jobba men jag skriver ändå.. sjdå?

 5. Hej! Måste bara säga att du är väldigt vacker. Jag undrar om du har nån agentur & vad den såfall heter? Jag undrar även om du nånsin betalat för ett joabb eller om du själv får betlat. Känns lite dumt att fråga men jag undrar. :) är själv modell lite vid sidan av & ska snart up på casting för Zapmodels. Har de bra rykte? Jag hade förut Amodels som agentur men det lät mig betala & gav mig inga jobb. Gör jag rätt för att bli modell eller hr ska jag marknadsföra mig? ha en bra dag! Kram & tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *